Ide vám azet email?
Dakujem
@luckabj82 mne už nejde viac ako týždeň.
Čo konkrétne Ti nejde?
Na mobile / tablete alebo cez laptop / pc?
Nemáš plnú schránku?
@tanyan na mobile. Azet stránka sa mi otvorí ale potom email nenacita.
Mne to niekedy načíta "rozsypané" a potom mám maily oveľa nižšie - musím skrolovať niekoľko strán dole, aby som ich našla.
@tanyan ja sa tam vôbec neviem prihlásiť. Azet mi otvorí a potom dám email a to mi nenacita. Už dlhšie ako dva týždne.. neviem čo stým môže byť.
Ahoj, podarilo sa ti to fixnúť? Mne sa to deje už 5 dní, neviem čo s tým a len na telefóne 🤷♀️
@brera87 ešte stále mi to nejde.
Ahoj, ani ja sa tam neviem prihlasit. Takisto, Azet mi otvorí ale potom email nenacita... co sa deje prosim vas?
nie, uz mesiac.. Blbeckovia z centra pomoci mi dali otazky ktirym by podla mna nerozumel ani ITckar.. Vymenili sme su niekolko mailov, podlala som predny opis, printscreene a isli si svoje.. Takze som presla na iny portal.
@brera87 ani mne ešte stále nejde. Tak už asi ani nepôjde..
dievčatá rozbehlo sa vám to lebo mne sa deje to isté?
Nejde mi už viac ako 2 mesiace
Ahojte, ani mne nejde načítať emailovú schránku, presne ako tu popisujete, azet mi ide načítať, a keď kliknem na správy, tak to už nejde. Som mimo EÚ a neviem sa dostať na email s letenkou späť, aby som mohla urobiť check-in.
Včera som bola v mailovej schránke azet cez Windows XP, dnes Windows 11 aj Android 11 - všetko funguje.

Ano