icon

Instagram a fotky

4. sep 2022

Nechvem pôsobiť ako stíhačka A ako prepnuta žena ktora kontroluje kto čo pridal ale chcela by som počuvať vaš nazor.
Ked pridam ja fotku tak moj priatel jej like nedá aj ked pridam sním. Ale ked si pozriem baby ktore sleduje lajkuje tam hole rite dokonca byvalej vylajkoval cely ig… neviem co si mam o tom mysliet ked ide sam na vylet tak prida fotky ked ide somnou nie😀a to na profile ma somnou fotky.
Nieze by som si na tom potrpela ale pride mi to take cudne ked to porovnam ako to maju ostatné páry

Strana
z2
danica2711
5. sep 2022

to máte čo za vzťah? O to chceš ešte nejako bojovať, či čo? Chlap s tebou nespí, vlastne si mu už dávno išla na nervy, lebo si stíhačka a ostal s tebou len kvôli pandémii (a tvoj najbäčší problém je lajkovanie fotiek...) - načo si navzájom otravujete život?!

dzt
5. sep 2022

@danica2711 vystihla si to. Ja som to raz tak predlžovala. Ale nestalo to za nič 🤷🏽‍♀️ Treba to skončiť a uvidíš (autorka) ako sa ti uľaví…

brembo
5. sep 2022

počkaj,ked ide na výlet sám,tak pridáva svoje fotky,a ked je na výlete s tebou,tak žiadna kde ste spolu?

autor
5. sep 2022

@brembo no že prida napriklad bike a daky hrad kostol ale ked ideme spolu tak nepridá 😂 ale ved to mi je jedno mna len včera nasral stou byvalou že ho ona sleduje

autor
5. sep 2022

Ale dakujem za rady urcite hodim reč snim

brembo
6. sep 2022

aha chápem,ale to ostatné čo si písala,tak ja si myslím,že to význam nemá. Možno má i nejaku na bokovku. Keby nemal čo skrývat,tak ti ten mobil ukáže a neberie ho všade so sebou.

autor
6. sep 2022

@brembo no uvidime budem snim az v nedelu. Vcera som bola taka odmerana voči nemu lebo ked na to pomyslím normalne mam kŕče v bruchu a nervy

brembo
6. sep 2022

Teraz na to nemysli,maximálne si premysli,čo mu povieš a potom sa sustred na iné veci.
Ja som mal tento týžden tiež stres a nervozitu a nakoniec to dopadlo omnoho lepšie,než som si myslel a bez akýchkolvek komplikácií.

Strana
z2