icon

Internetové zoznamky

7. okt 2022

Poradite mi nejake?
Mam 45 r. takze pokec a pod.nie😆

nnnuuunnn
7. okt 2022

Tinder, Badoo, partner na úrovni... Alebo stačí googlit. Niektorých ľudí nájdeš všade.

drzaopica
7. okt 2022

Partner na urovni

micusa2222
8. okt 2022

partner na úrovni..keď som nemala partnera, tak som sa tam prihlásila a fakt je predpoklad na 98%, že to nebude nejaký blb..je ale platená..

barborachors
8. okt 2022

Na tvojom mieste by som si nevyberala, aka zoznamka. Takto si partnera nenajdes, ked budes preberat zoznamky, ze tato nie, henta nie. To mozes rovno cele zoznamkovanie zabalit, s takymto pristupom. Pretoze najdenie si chlapa cez zoznamku nie je o tom, ze ty sa das na zoznamku aku chces ty a budes cakat na princa na bielom koni. Nechap to zle, ale zena musi mat gule, ak nieco chce dosiahnut a to nedosiahne tak, ze sa da na jednu zoznamku, kde bude cakat a cakat. Je to komplexnejsia tema, tazko v par riadkoch zhrnut, co mam na mysli. Okrem toho, na vela platenych portaloch su zial aj plateni chatboti a teda v tomto pripade ludia, ktori ti budu pisat od registracie a je to velakrat nafingovane. Dalej, Partner na ur. je portal, kde ak si neprecitas obchodne podmienky, tak ti budu uctovat clenstvo az do aleluja a je to potom dost komplikovane. Uz vela ludi o tom pisalo aj negativne recenzie, bolo to vsak davnejsie a mozno to uz v systeme zmenili... Pokec je zoznamka, kde je najviac ludi v tvojej vekovej kategorii a v kategorii vazny vztah. Ostatne zoznamky vnimam skor ako fwb - friends with benefits. Takze zalezi aj od toho co hladas.