Je Allegro bezpečné?

17. júl 2024

Je to presne take ako Mall.sk?

solinkarka
17. júl 2024

áno bežne odtial objednávam

autor
17. júl 2024

Pisu tam ZÚČTOVACÍ PODÚČET
časť Účtu vedená Spoločnosťou pre Používateľa na účely zúčtovania poplatkov a provízií za služby poskytované Spoločnosťou v rámci systému Allegro, účtovaná v súlade s Podmienkami pre každé Trhovisko osobitne a v jeho mene...to sa moze nejak navysit?

autor
17. júl 2024

@solinkarka a cena sa nejak nenavyduje?

tamta
17. júl 2024

Ja tomu úprimne neverím. Príde mi to niečo ako Aliexpress, cize len zoskupuju kadejakých predajcov. Ak mam možnosť, radšej uprednostním iny eshop.

solinkarka
17. júl 2024

@tamta to je byvale mall...žiadne aliexpress

tamta
17. júl 2024

@solinkarka ja viem, ze skúpili mall ale nemyslím, ze funguju 1:1 ako mall... Ale kupuješ to na alegre od roznych pofidernych predajcov, častokrát tam mas uvedene ci ide o nový tovar alebo nie.. Proste vo mne to nevzbudzuje dôveru, aj web majú za mna taky dosť lacny.. Ako vravim, ked sa da, uprednostním iny eshop.. Každý nech sa rozhodne sam

doriiis
17. júl 2024

Kupovala som odtiaľ už všeličo.Aj na dobierku,aj platbou kartou priamo a nikdy nebol žiaden problém.Vsetko prišlo v 100% stave a skôr ako bolo pôvodne plánované.
Tak isto som nikdy nemala žiaden problém s aliexpresom,temu ani s mall,ktoré btw.funguje dodnes.

autor
17. júl 2024

@doriiis chcem objednat synovi auto na ovladnie..inde som ho nenasla🥺
Ide o auto BMV coupe 1:14

elzus
17. júl 2024

Ja odtiaľ objednávam pravidelne lego, majú najlacnejšie a vždy prišlo všetko ok. Vieš si zadať aj odkiaľ chces aby to šlo. Či Poľsko Slovensko Čína

autor
17. júl 2024

@elzus a ako prosim?neviete mi tam vyhladat auto na ovladanie bmw coupe 1:14...?

autor
17. júl 2024

@elzus myslim tak,aby prislo bezpecne🙏🏻👍🏻

gas1201
17. júl 2024

allegro je niečo ako aliexpress. je to len platforma, cez ktorú rôzni obchodníci/shopy/predávajúci predávajú svoje veci.
to ako ti dôjde tovar, v akom stave, nemá s allegrom v podstate "nič spoločné". budeš to riešiť s tým predávajúcim.
samozrejme že allegro ti dokáže dopomôcť ak je nejaký problém.
takže ide proste o to na akeho obchodnika natrafiš. tak ako na aliexpresse.

elzus
17. júl 2024

Mne to nenašlo na allegre keď som zadala BMV coupe 1:14

autor
17. júl 2024

@elzus taketo na ovladanie🥺

autor
17. júl 2024

@elzus zaujímave..aha ukazuje ho tam

dota6
17. júl 2024

Ahoj, funguje to na podbnom princípe ako Aliexpress. Je tam viacero predajcov, preto sa pri nákupe riadim hodnotením obchodu. Uz som nakupovala aj som vrátila tovar a naozaj, nebol nikdy problém. Ale nekupovala by som od predajcu bez hodnotení.

purple_wolf
27. júl 2024

alegro kupil mall.sk .. bude trvat zopar mesiacov kym firmy splynu moze to vyhadzovat hovadiny

baluinka
8. dec 2024

@elzus to lego prosim odtial objednavas original? nikdy teda nebol problem? dodanie trvalo cxa kolk lebo mam na allegre vytipovane lego pre dceru,posstatne lacnejsie ako na inych eshopoch (na svk cez 70,tam za 55 a este mozem vyuzit nejaky 10e zlavovy kod po nainstalovani appky), tak sa trochu bojim,ci je to vsetko koser..ci to mam risknut a objednat

elzus
8. dec 2024

@baluinka väčšinou mi chodí z Poľska a nebol ani raz problém originál zabalené krabice, nepoškodené a prišlo cca 3-4 dní ja som si do dala vždy cez packetku. Zatiaľ vždy spokojnosť.

elzus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baluinka
8. dec 2024

@elzus super,tak to asi risknem,dakujem