icon

Je bezpečné zaregistrovať sa na novom kukaj.to?

markus444
5. sep 2025

Nové kukaj.to chce po mne aby som si POVINNE vytvoril učet a zaregistroval sa
Chcel som si pozrieť novší film, no v tom mi vybehol text v ktorom sa píše o POVINNEHO učtu, mám v počitači Antivirák a ked som to chcel potvrdiť, Antivírus mi oznámil že stránka môže byť potencionálne nebezpečna. Moja otázka je ,či je to bezpečne !!

jablko13
5. sep 2025

Mne ani vôbec nejde načítať stránka.

viestta
5. sep 2025

vsak to vzdy bola pokutna stranka, ktora poskytovala "ukradnuty" obsah

gejb
5. sep 2025

@markus444 reč je o nahradnej stránke gauč.si ???

autumn1
5. sep 2025

Kukaj.to uz neexistuje ale gauc.si tam je cely ich obsah a na kukaj.to sa dalo pozerat aj bez registracie. Teraz som skusila pre zaujimavost 1.serial a 1.film aky mi na stranke z gauc.si vysiel a ziadnu registraciu pred spustenim nechce.

elanor
5. sep 2025

cumim gauc uz peknych par dni, bez registracie.
Takze chyba je niekde na tvojej strane. Asi medzi stolickou a mysou...

markus444
autor
6. sep 2025

@markus444 ja som kukaj.to našiel, ibaze pod novou domenou, ale vyzera uplne inak, myslite ze je to falošmá stránka??

anonym_f7de8e
6. sep 2025
@markus444

@markus444 ja som kukaj.to našiel, ibaze pod novou domenou, ale vyzera uplne inak, myslite ze je to falošmá stránka??

@markus444 Pozri,ked nechces platit za legalny obsah,tak sledovanie nelegalneho obsahu je spojene s urcitym rizikom,ktoreho si musis byt vedomy.Hadam mas OP a si plnolety...

markus444
autor
6. sep 2025
@anonym_f7de8e

@markus444 Pozri,ked nechces platit za legalny obsah,tak sledovanie nelegalneho obsahu je spojene s urcitym rizikom,ktoreho si musis byt vedomy.Hadam mas OP a si plnolety...

@anonym_f7de8e chapem , ale kukaj.to mne osobne nejde načítať, ale na modrom konikovy som sa išiel pozrieť či stranka je naozaj už neexistujúca. Našiel som ale komentár ktorý dal link na kukaj.to, že si zmenili domenu. Klikol som na to a bum, bol som na stranke, vyzerala inak ako original, a boli tam filmy ktore su len v kinach. Neviem, myslim si že to ani nemusi byť ozajstne kukaj.to. 🤔

latifundista
7. sep 2025
@autumn1

Kukaj.to uz neexistuje ale gauc.si tam je cely ich obsah a na kukaj.to sa dalo pozerat aj bez registracie. Teraz som skusila pre zaujimavost 1.serial a 1.film aky mi na stranke z gauc.si vysiel a ziadnu registraciu pred spustenim nechce.

@autumn1 ale ne všechno je tam ! Tak nelži !!

anonym_733b81
7. sep 2025
@anonym_f7de8e

@anonym_f7de8e jsou free stahovače, ještě štěstí

kopca86
8. sep 2025
@markus444

@anonym_f7de8e chapem , ale kukaj.to mne osobne nejde načítať, ale na modrom konikovy som sa išiel pozrieť či stranka je naozaj už neexistujúca. Našiel som ale komentár ktorý dal link na kukaj.to, že si zmenili domenu. Klikol som na to a bum, bol som na stranke, vyzerala inak ako original, a boli tam filmy ktore su len v kinach. Neviem, myslim si že to ani nemusi byť ozajstne kukaj.to. 🤔

@markus444 můžeš prosím ten link sdílet tady. Předem díky. A co se týče registrace na kukaj, měli a doufám že stale mají to perfektně udělaný. Ukladají se ti tam rozdívané filmy či serial, nebo už dodívané, uložíš si tam tvoje oblibené snímky a to weby tohohle tipu převážně nemají.

honorman
8. sep 2025

Stránka Kukaj.io definitivně skončila.Nehledejte proč,protže normální člověk zcela pochopí proč.V minulosti to postihlo Freefilm a mnoho dalších.Je to prostě definitivní konec této stranky.Byla otázka času kdy to příjde a přišlo to zrovna nedávno

andrejkaandri
15. sep 2025

Ja pozerám filmy na bombuj.si ... Je tam pokkt reklám ale keď sa cez to preklikate tak to ide. Prípadne VIP účet stojí pár korún

simona_racz
16. sep 2025

Nevidím dôvod registrovať sa na takýto typ stránok… Vždy mi išlo bez toho.

oscar2124
18. okt 2025

Dnes som našiel www.playme.wtf a majú to tam bez reklám a bez registrácie.