Je bezpečný Messenger pre deti alebo nie?
Ahojte, je nejaka appka kde si môžu deti pisat medzi sebou s kamošmi? Syn dostal od jeziska tablet, z coho moc nie som nadšená ale jezisko sa nepytal. Ma 8 rokov a spytal sa ma či mu mozem stiahnut Messenger aby si pisal s tetou, babinou a kamošmi. Je na to aj nejaka ina aplikácia? Dovolili by ste Messenger?
Deti do 13 rokov sa na Facebooku nemôžu zaregistrovať.
https://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok/450227...
@maranco Ano to viem ale čo poznam ostatných čo dovolili fb tak dali viac rokov ako v skutočnosti. To sa dá obabrat len či to teda nie je skoro.
Skype by bol fajn ale u nás to nik nepoužíva
Mala som chvilku v detskom hotelovom klube 12 rocneho chlapca. Skúšky chytrý rozumný. Ale keď mi začal rozprávať na akých sociálnych sietach/fórach je aktívny a hlavne obsah diskusii, padla mi sánka... Vysvetlil mi detailné sadol mado aj rôzne problémy ci praktiky dospelých ludi/rôznych pohlaví.
Takže sorry ale 8 ročnému je na ho.... aká na komunikáciu. Mate pevnú linku? Nech tomu komu chce zavola.
@svetlonos veď samozrejme ja som toho istého názoru že je to skoro. Zatiaľ tam ma stiahnutých pár hier, nejaké vedomostne kvízy a YouTube kde si pozerá videa. Len keď sa ma spytal či mu to nainštalujem tak som sa tak zamyslela nad tým. Jeho spolužiaci niektorý majú Messenger
A pevnú linku nemame ani nema SIM kartu že by som stiahla whatsapp
Pozri si ten článok
@maranco Ano to je super napad len ešte to nie je u nás a iba na iPhone

Môjmu 7 ročnému som nainštalovala Skype .tiež dostal teraz tablet . Ma tam len mňa ,otca ,staršieho brata ,a deda ( môjho otca ) . Slúži mu na komunikáciu ,keď je sám doma a ja som v práci .