icon

Je divné nemať účet na Instagrame?

24. júl 2025

No chapete? Vraj som divna ked nemam ucet na instragrame, vraj ako keby som ani nebola a neexistovala
Ako toto moze niekto povedat? Jedna 35rocna zena, vydata, matka, s vysokou skolou druhej 33rocnej matke s vysokou skolou
To vazne zijeme uz v tak zdegenerovanom svete?
Mate vy ucet na IG? Tiktoku? Fakt je to nutne
Podla mna nie…a bola som oznacena za divnu 🤷🏻‍♀️

Strana
z3
zuzkaa1991
24. júl 2025

@anonym_autor ja som prihlásena ani neviem ako na IG ale nepouzivam to a tiktok vôbec a nie som divna 😁😁 .....zachviľu asi zrusim.aj fb ked bude vyzadovat nejake.osobne údaje 😇 mam.34r ;)

anonym_6a7cfb
24. júl 2025

Ja nemám ani VŠ ani FB ani Instagram🤣
Samozrejme že messenger áno...... za posledné roky sa teda stretávam s tým že ľudia už profily rušia,lebo veď aj tak všetky príspevky len otom kto bol kedy kde na káve,oslave,či dovolenke.

marianarem
24. júl 2025

@anonym_autor Nemam IG. Divna mozno aj trochu som, ale je viac nez iste, ze existujem 🙂

thereisabear
24. júl 2025

Tak to je nás viac divných.

luteam
24. júl 2025

@anonym_autor nie je na tom nic cudne len si proste v mensine ig ma uz skoro kazdy. Ja som tiez nemala zalozila som si ho len nedavno aj to len preto, aby som sledovala logopedicku, ku ktorej chodi syn a ine naucne videa. Vobec nic tam nepridavam. A mam 29 takze asi zalezi ake mas okolie. Mne nikto nikdy nepovedal, ze som divna, kym som ho nemala a manzel ho nema doteraz.

anonym_e398de
24. júl 2025

To si z toho nic nerob ja nemam nic ani som nikdy nemala ani potom netuzim.Obcas sem pozriem co je nove ako sa ma Dorotka a idem prec .A to ze mi hovoria ze som divna ked nefajcim a nepijem nato som si uz zvykla🤔.Co uz aj taky sme.

minenkaa
24. júl 2025

@anonym_autor ale veď to je len uhol pohľadu ,ako ta to môže rozhodiť

bubuzu
24. júl 2025

Samozrejme,že si úplne ok. Ja zas nepoznám nikoho,kto by ho mal. A ak by nejaká kamoška prišla s tým, že si ho založila,asi by som sa fakt dlho smiala.

leonie35
24. júl 2025

@anonym_autor Ahoj, nemam istagram a ani FB. Matka po 40ke s VS. Tiez sa poniektori divia , no mne je to jedno 😉

tramtada31
24. júl 2025

Ja mám 2 VŠ 2 deti a IG mám, ale nemam tam ani jednu fotku, skôr to mám ako taký relax na sledovanie nejakých influ, nepridavam nič, nekomentujem nič, čisto len večerná zabava, keď potrebujem pred spánkom vycistit hlavu, aby som lepsie zaspala a nesrotovala mi

kacena4
24. júl 2025

pripajam sa k divnym 🙂 a moja rodina so mnou. mam len kona 😉

mandzula
24. júl 2025

Ani ja nemam IG a zijem.🙂

anonym_3742a4
24. júl 2025

@anonym_autor Vieš čo, ja osobne si nemyslím, že je divné nemať Instagram. Ale zároveň chápem, prečo ho mnohí majú, nie pre selfíčka a filtry, ale preto, že je to dnes reálny zdroj informácií. Tak ako aj pre mňa.
Sleduješ odborníkov, lekárov, psychológov, inšpiratívne profily, vieš o novinkách, podujatiach, trendoch... Dá sa tam nájsť veľa hodnotného obsahu, keď vieš, čo hľadať.
Ja to beriem z tohto pohľadu.

isis234
24. júl 2025

Odkedy sa zakladá IG podľa vysokej školy?, 😂 Alebo fb?
Je to každého osobná vec.
Nie je to divné, že to nemáš. Chýba ti to ku šťastiu? Zrejme nie. Žiješ si normálny, pokojný život. A nech to tak i zostane. Ži si svoj život a nie život iných.
Ako písal /a @anonym vyššie. Ludia tam sledujú odborné články.

tundra
24. júl 2025

Zalozme skupinu "Divnych"bez IG 😂😂😂

anonym_b53cc2
24. júl 2025

nemam ig, nemam facebook, nemam tiktok a dufam ze kazdu chvilu to zabalim aj tu.... 😅 a ano pripadam si jak mimozemstan no a co???

anonym_afeea9
24. júl 2025

@anonym_autor Ano si divna. IG je super, mozes sledovat lekarov, vedcov, kulturne podujatia. Dozviex sa tam viac ako tu na MK.

vilma7
24. júl 2025

Nemám IG, ani Tik Tok ale mam 49 rokov. Mam FB, Messenger, s tým si vystačim do smrti 🙂.
Véd všade je to o tom istom...

simsalabim
24. júl 2025

Mam IG ako jedinu socialnu siet. Bez jedineho prispevku. Kvoli slledovaniu urcitych tem Niekedy ma vypatra byvaly spoluziak ci znama, priatelstvo prijmem a sem tam sa na nich pozriem.

anonym_151318
24. júl 2025

IG nemam, FB mam len kvoli maleho skole - cely profil fake, nemam priatelov a ani ziadne realne udaje. TiKTok tiez nie, messenger necitam, neotvaram. A zijem … nepripadam si divna … mam 40+, je pre mna jednoduchsie zavolat ako vypisovat zo zasady volam na T c nie cez WAP atd. Nepripadam si divna, ludia v mojom okoli, co maju IG nepridavaju selfies a storky … skor odbornikov v roznych jazykoch

anos18
24. júl 2025

@anonym_autor Nemám FB, ani Tiktok, mám iba IG aj to len kvôli tomu,že sledujem nejaké akcie, koncerty, dve psychologičky, reštaurácie a kaviarne ....iné nič, nemám tam žiadny príspevok. Keby som vedela tieto info zistiť cez web stránky, tak určite by som IG nemala.

anonym_055f0c
24. júl 2025

Nemám IG, TIK TOK, ani iné, obávam sa, že kvôli škôlke budem musieť mať FB, a odkedy je to tu plné anonymov, ani tu sa dlho nezdržujem. Odpoveď pridávam, samozrejme, anonymne :D

lindous
24. júl 2025

A nevolo to náhodou povedané, tak trochu s nadsádzkou? Netreba vždy brať všetko doslova a brať smrteľne vážne... tiež to takto občas poviem mame napríklad, ale s humorom 😅

ruxandra
24. júl 2025

Ja mam tiež po 30tke a nikdy som nemala účet na IG 😀 mam len fb a aj to len kvôli messengeru, aby som mohla byť v kontakte s kamarátmi a rodinou

siska53
24. júl 2025

@anonym_autor Za mna je divna ona😅. Ja to sice mam ( 50r..), segra po 40tke nema nic take. A nepovazujem ju za divnu. Skor maju obdiv vsetci ludia, ktori obmedzuju socialne siete ako sa len da, ako moj kolega-kamos, 30 rocny chalan.

balerina2025
24. júl 2025

@anonym_autor nemam ani ja a som tu

maickamf
24. júl 2025

@anonym_autor hahaha to som aj ja pocula. Tiez nemam IG, iba FB a uplne mi to staci

vroni
24. júl 2025

Mám prázdny profil na ig, nechodím tam, nudi ma a ani v najmenšom mi nechýba. FB mám, posledný príspevok mám tuším spred troch rokov. Tiktok sledujem, vyhľadávam si na ňom filmy, pri ktorých sa dá zehlit 🤣🤣🤣 Takže si chodím socializovat len sem a aj tak už si dávam po prstoch. A som úplne v pohode, za divného by som považovala každého, kto by v chýbajúcim účte na ig videl problém.

januska2
24. júl 2025

Ani js nemam ziadne siete ani mi nechýbajú

mirage
24. júl 2025

mam IG, som tam casto, denne, a o tych, ktori ho nemaju si nemyslim nic. Staci?

Strana
z3