Je INCI Beauty aplikácia dôveryhodná?
Ahojte. Vsimla som si, ze v tejto appke casto ponuka ako alternativy vyrobky z DM (balea, babylove, alverde...)? Je tato appka doveryhodna? Mam pochybnosti, ci sa jej da uplne verit, ci to nie je nejako "naprogramovane", aby ludia kupovali priamo vyrobky z DM. Ake su Vase skusenosti? Dakujem za odpovede.
Mám síce tú aplikáciu, ale moc sa ňou neriadim. Každopádne, na výrobky z dm, teda ich značky ako Balea, Babylove, Alverde počujem chválu, že majú dobré zloženie bez zbytočnej chémie. Teda neviem či všetky výrobky (určite sa nájde niečo čo nie je ok), ale teda ja sama som spokojná s ich výrobkami, za málo peňazí celkom fajn kvalita.
Ja som cez appku kontrolovala všetky výrobky, čo mám doma. A dobré hodnotenia mali aj výrobky zn.Biobaza, čo nie je známa, alebo úplne najlacnejšia značka. No a samozrejme Cien, napr.krém má oveľa menej alergénov, než Nivea. Takže si myslím, že zbytočne konšpiruješ.

Včera som tu stránku akurtat pozerala dávala som tam čiarové kódy a za mna to je úplná blbosť čo sú tam tie hodnotenia 🤷♀️