icon

Je možné pridať palec dole pre komentáre?

wig
21. mar 2024

Admini, nebolo by načase zaradiť k hodnoteniu komentára palcom hore aj palec dole??? ... niektoré komentáre by si aj zaslúžili a ženský alibizmus by snáď až tak neutrpel, hm? 🥴

sisa_s
21. mar 2024

Chybaju ti dalsie diskusie v style "fnuk fnuk, preco ste zeny take zakerne na seba?" 😀 niektore by neprezili kritiku

wig
autor
21. mar 2024

@sisa_s kritika vie byť obohacujúca, ak sa vezme za opraty! 😁

jaass
21. mar 2024

@wig neviem či by bolo načase. Modrý konik niekedy bol na to, že si tu mamky vo veľkom radili a podporovali sa. To v poslednom čase čo sa tu deje je na zamyslenie. Samé ohovárania, výsmechy, útoky 🤦‍♀️ hrozne. Škoda, že to je takto….človek sa tu aj boji niečo opýtať…

barbora0308
21. mar 2024

@jaass Zial ale toto tu uz davno nie je forum pre mamicky...

wig
autor
21. mar 2024

@jaass chápem, nechcená "evolúcia"...ale keď som aj čítal staré témy ( 2014 a pod. ), vždy sa aj tam také komentáre našli. Je to o človeku.

bessie12
21. mar 2024

@wig nemyslím si, ze je potrebný "palec dole". Komentáre, ktoré sa ti nepáčia alebo s nimi nesuhlasis stačí ignorovat. Aspoň ja to tak robím. Ale pri niektorých témach sa nedá nereagovat 🙈

viestta
21. mar 2024

@wig ked sa ti niekoho nazor nepozdava, mas na vec iny pohlad, staci ho napisat rozvinut debatu s autorom. Alebo preskocit

bloger
21. mar 2024

Môžu to zobrať ako zaujímavý návrh. Podľa mňa to ale nie je potrebné.

jaass
21. mar 2024

@barbora0308 áno, ale je to veľká škoda

macekovam
21. mar 2024

@wig úplne nepotrebné... Keď nesúhlasí s založ si inú tému... Takto hejtovanim úplne obocis od témy... Načo...

egonsk
21. mar 2024

@wig ja by som skor uvital zobrazovanie IP adries, ale to blbe GDPR chrani trollov 😪

svetlonos
21. mar 2024

@egonsk
A co by si robil s informaciou, že Žigmund Farkaš Mrkvička zalozil temu o lietajucich dážďovkach? Siel by si mu povedat, ty ty ty!? A i ked nie som pocitacovy expert, IP ti velmi nepomoze, mozes to obisť nejakym sposobom. Teda v konecnom dôsledku aj tak nepridu na to, odkial a kto píše.

katka700
21. mar 2024

@egonsk Ja by som zase uvítala označovanie tém vygenerovanych AI Prečítaš 1 stranu, dve, vidíš ako sa ľudia snažia poradiť a na tretej pochopíš že autor nemôže byť ľudská bytosť. Toľko strateného času.

egonsk
22. mar 2024

@svetlonos nereagoval by som na takeho zigmunda, lebo by som vedel, ze je to fake. ;)

vroni
22. mar 2024

@wig, nebolo. Čo ti povie palec dole? Inej užívateľke sa niečo nepaci. Ok. Lenze co? Obsah prispevku? Ton? Autor? Téma? Aj keby autor príspevku chcel "napraviť", čo sa iným nepozdáva, nedozvie sa, čo to bolo, lebo to z palca nadol nevyplýva. Že sa vždy nájde pár ľudí, ktorým sa tvoj príspevok nebude páčiť, to je isté ako Amen v kostole. Na to palec dolu nepotrebuješ. To vieš aj bez neho. A nič iné ti ten palec dolu nepovie. Tak načo?

svetlonos
22. mar 2024

@egonsk
🙂