Je možné vrátiť tovar z eshopu Lidl na predajni?
Ahojte nikde som sa nedočitala tak skúšam túto. Je možné tovar zakúpený cez eshop Lidl vrátiť aj na predajni?
Vytlačila som faktúru na stránke lidlshop z môjho konta odniesla s pokazeným produktom. Tak dva roky dozadu. Možno aj tri. Mixér zobrali a zreklamovali..
Tovar zakúpený cez Lidl eshop musíš vrátiť poštou na Lidl eshop. Na predajni sa dá tovar z eshopu len reklamovať.
Nie, nedá. A fascinujú ma tie odpovede (tak všeobecne, nie len v tejto diskusii) typu "ja si myslím" v diskusiách, kde sa niekto pýta na fakty, nie názory.
@lesiaoldi ja som ťa neoznačila ani nespomenula, ešte som aj napísala že to myslím všeobecne, nie len tu v tejto konkrétnej diskusii.. "baviť" so mnou, ako si napísala, si sa začala ty. V každom prípade, ak sa to teba osobne nejak dotklo, tak sa úprimne ospravedlňujem. Nebolo to útočne, aj keď zjavne ty si to tak pochopila. Pekný deň...
@lesiaoldi bolo to mierené presne tak ako som napísala - všeobecne a zároveň aj v tejto konkrétnej v diskusii. K čomu sa mám akože priznávať? Veď každý kto vie čítať vidí čo som napísala 🙂 Akurát to nebolo myslené ako útok. Čo si tak ty zjavne pochopila a vyrobila z toho kovbojku ako keby som ťa urazila až za hrob. Vravím no, každý zo svojho pohľadu. Ospravedlnila som sa za to ak si to ty pochopila ako útok - nebol. To je celé.