Je možné zistiť, kto si prezerá môj profil na Facebooku?
Ahojte je mkzne zistit kto si prezera moj profil na FB?
Nie, keď nechceš aby ho cudzí videli vieš si nastaviť súkromie.
Nie
@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@miuchamoja mozno mu to vyhodilo tvoj profil ako navrh a tak ta poziadal
@miuchamoja Lebo FB je jedna sprostá aplikácia, ktorá si myslí, že keď si raz pozrieš niekoho profil, tak máš záujem o priateľstvo s ním a navrhne mu priateľstvá. Mne tiež navrhuje priateľstvá s takými ľuďmi, ktorých vôbec nepoznám, len FB si nájde spojenie cez priateľov mojich priateľov. Podľa mňa tam pridá aj takých, ktorí si pozerali tvoj profil.
Ak je niekto slabší v informatike, tak poprijíma všetky návrhy priateľstiev, čo mu ponúkne FB.
@miuchamoja to sa mi teda ešte nestalo
Nikde nie je napísané,že to musíš prijať
@miuchamoja Lebo FB je jedna sprostá aplikácia, ktorá si myslí, že keď si raz pozrieš niekoho profil, tak máš záujem o priateľstvo s ním a navrhne mu priateľstvá. Mne tiež navrhuje priateľstvá s takými ľuďmi, ktorých vôbec nepoznám, len FB si nájde spojenie cez priateľov mojich priateľov. Podľa mňa tam pridá aj takých, ktorí si pozerali tvoj profil.
Ak je niekto slabší v informatike, tak poprijíma všetky návrhy priateľstiev, čo mu ponúkne FB.
Presne, ako pise
@chrobak7 . FB Ti ho ponukne
Áno, na yt je niekde návod. Skúšal som to tuším v Chrome prehliadači v počítači, je to pomerne jednoduché, ale už som zabudol postup. Tak si to pohľadaj. Dá sa zistiť, ktoré profily klikli na tvoj profil a prezreli si (iba) tvoje verejne dostupné info. Na mobile to asi nejde.
Áno, na yt je niekde návod. Skúšal som to tuším v Chrome prehliadači v počítači, je to pomerne jednoduché, ale už som zabudol postup. Tak si to pohľadaj. Dá sa zistiť, ktoré profily klikli na tvoj profil a prezreli si (iba) tvoje verejne dostupné info. Na mobile to asi nejde.
@tripetta Nedá sa to. FB chráni účty svojich členov a nedovolí zobraziť ich aktivity. Je to pomerne jednoducho, krátko a dobre vysvetlené v tomto videu:
https://www.youtube.com/watch?v=JZnZ-2suoFg@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@miuchamoja lebo obcas je technicka chyba a ked si niekoho profil pozries, posle sa mu ziadost o priatelstvo. Tiez sa mi to stalo smerom ku mne a aj odo mna.
Ked toohho cloveka nepoznam, ziadost odmietam.

Nie