Je možné zistiť, kto si prezerá môj profil na Facebooku?
Ahojte je mkzne zistit kto si prezera moj profil na FB?
Nie
@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@miuchamoja mozno mu to vyhodilo tvoj profil ako navrh a tak ta poziadal
@miuchamoja Lebo FB je jedna sprostá aplikácia, ktorá si myslí, že keď si raz pozrieš niekoho profil, tak máš záujem o priateľstvo s ním a navrhne mu priateľstvá. Mne tiež navrhuje priateľstvá s takými ľuďmi, ktorých vôbec nepoznám, len FB si nájde spojenie cez priateľov mojich priateľov. Podľa mňa tam pridá aj takých, ktorí si pozerali tvoj profil.
Ak je niekto slabší v informatike, tak poprijíma všetky návrhy priateľstiev, čo mu ponúkne FB.
@miuchamoja to sa mi teda ešte nestalo
Nikde nie je napísané,že to musíš prijať
@miuchamoja Lebo FB je jedna sprostá aplikácia, ktorá si myslí, že keď si raz pozrieš niekoho profil, tak máš záujem o priateľstvo s ním a navrhne mu priateľstvá. Mne tiež navrhuje priateľstvá s takými ľuďmi, ktorých vôbec nepoznám, len FB si nájde spojenie cez priateľov mojich priateľov. Podľa mňa tam pridá aj takých, ktorí si pozerali tvoj profil.
Ak je niekto slabší v informatike, tak poprijíma všetky návrhy priateľstiev, čo mu ponúkne FB.
Presne, ako pise
@chrobak7 . FB Ti ho ponukne
Áno, na yt je niekde návod. Skúšal som to tuším v Chrome prehliadači v počítači, je to pomerne jednoduché, ale už som zabudol postup. Tak si to pohľadaj. Dá sa zistiť, ktoré profily klikli na tvoj profil a prezreli si (iba) tvoje verejne dostupné info. Na mobile to asi nejde.
Áno, na yt je niekde návod. Skúšal som to tuším v Chrome prehliadači v počítači, je to pomerne jednoduché, ale už som zabudol postup. Tak si to pohľadaj. Dá sa zistiť, ktoré profily klikli na tvoj profil a prezreli si (iba) tvoje verejne dostupné info. Na mobile to asi nejde.
@tripetta Nedá sa to. FB chráni účty svojich členov a nedovolí zobraziť ich aktivity. Je to pomerne jednoducho, krátko a dobre vysvetlené v tomto videu:
https://www.youtube.com/watch?v=JZnZ-2suoFg@aalt ako je potom mkzne ze cloveka ktoreho profil som si prezerala viac krat mi ppslal ziadost o priatelstvo?
@miuchamoja lebo obcas je technicka chyba a ked si niekoho profil pozries, posle sa mu ziadost o priatelstvo. Tiez sa mi to stalo smerom ku mne a aj odo mna.
Ked toohho cloveka nepoznam, ziadost odmietam.

Nie