icon

Je nutný antivírus pre offline navigáciu v mobile?

28. júl 2025

prosim poraddte
a su bezpecne ci treba mat antivirus program lebo nemam mobil na pausal len na dpobijaci kredit
dakujeme

stellarstar
28. júl 2025

@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ

autor
28. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ

@stellarstar tak ficim na wifi doma, tak tiez sa mi tam potvaraju reklamy.

autor
28. júl 2025

prosimmm TEMA BOLA OFFLINE navigacia, prosim poraddte

autor
28. júl 2025

a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom

1natasa1
28. júl 2025

Netreba mať antivírus program, je to relatívne bezpečné.

lucik194
28. júl 2025

hladas offline navigaciu do auta? ci kde?

ak ano, tak moznosti vela nemas......
lebo vsetko je online

ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)

v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie

a antivirus, no je fajn ked ho mas

autor
28. júl 2025
@lucik194

lebo vsetko je online

ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)

v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie

@lucik194 do mobila.

lucik194
28. júl 2025
@anonym_autor

@lucik194 do mobila.

@anonym_autor tak to potom mapy.com su pre teba fajn

zic
28. júl 2025
@lucik194

lebo vsetko je online

@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)

stellarstar
28. júl 2025
@anonym_autor

a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom

@anonym_autor offline neoffline nepotrebuješ žiaden AV na navi a ked chceš offline navi tak here we go, ten používam aj ja

lucik194
28. júl 2025
@zic

@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)

@zic ja pouzivam mapy.com, prave kvoli tomu, ze ta cestna siet je tam dobra, co je velke plus - turisticke mapy a chodniky, ktore len tak niekde nemas zaznacene a tu su

autor
28. júl 2025

dakujem vsetkym idem to pozriet.

autor
29. júl 2025
@lucik194

@zic ja pouzivam mapy.com, prave kvoli tomu, ze ta cestna siet je tam dobra, co je velke plus - turisticke mapy a chodniky, ktore len tak niekde nemas zaznacene a tu su

@lucik194 ta je zadarmo? mne to chcelo ucet z google pay

lucik194
29. júl 2025

je zadarmo, mam ju x rokov

ak mas len jednu krajinu stiahnutu, neplatis nic.