Je nutný antivírus pre offline navigáciu v mobile?
prosim poraddte
a su bezpecne ci treba mat antivirus program lebo nemam mobil na pausal len na dpobijaci kredit
dakujeme
@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ
@stellarstar tak ficim na wifi doma, tak tiez sa mi tam potvaraju reklamy.
prosimmm TEMA BOLA OFFLINE navigacia, prosim poraddte
a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom
Netreba mať antivírus program, je to relatívne bezpečné.
hladas offline navigaciu do auta? ci kde?
ak ano, tak moznosti vela nemas......
lebo vsetko je online
ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)
v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie
a antivirus, no je fajn ked ho mas
lebo vsetko je online
ja mam stiahnute mapy.com (byvale mapy.cz), a tie funguju offline, ale to je vyslovene len ako doplnok k waze (ked stratim niekde v horach signal)
v mapy.com sa ale teraz da stiahnut naraz offline len jeden štát, predtym sa dalo kolko si chcela (napr. isla si z SKK cez At do IT tak si si stiahla celu cestu do telefonu, teraz sa to uz neda, mozes stiahnut len jeden štát. Alebo zaplatis rocny poplatok a potom mozes mat tych statov kolko chces..... takze este to je riesenie
@lucik194 do mobila.
lebo vsetko je online
@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)
a druha otazka ci potrebujem byt chranena antivirom
@anonym_autor offline neoffline nepotrebuješ žiaden AV na navi a ked chceš offline navi tak here we go, ten používam aj ja
@lucik194 funkcne mapy su "here WeGo" (byvalye Nokia maps tusim)... ztiahnes stat / staty ktory / ktore chces vopred a ides... pouzivam dlhe roky ak som niekde (mimo EU)
dakujem vsetkym idem to pozriet.
je zadarmo, mam ju x rokov
ak mas len jednu krajinu stiahnutu, neplatis nic.

@anonym_autor AV na mobil vôbec nepotrebuješ