icon

Je Odimon.sk spoľahlivá stránka?

nikol117nika
8. aug 2025

Ahojte máte niekto skúsenosti s touto internetovou stránkou? Nepoznám ju a chcem kúpiť priateľovi vyhrievané ponožky, len sa nechcem nechať oklamať lebo už viac krát oklamala tak aby som mala istotku. Ďakujem

berenika39
8. aug 2025

Portál NajNakup.sk uvádí širší přehled zkušeností zákazníků s tímto obchodem:

91 % zákazníků doporučuje nákup.

Detaily z hodnocení (počet hodnocení: 61):

91 % tovar doručený v deklarovaném termínu.

94 % zboží dorazilo v pořádku.

92 % spokojenost s přehledností obchodu.

90 % kvalita komunikace.

91 % dodací doba.

96 % úspěšnost doručení
Najnákup
.

Příklad pozitivní recenze (z května 2019): „Výborná komunikácia, aj pri neochote Slovenskej pošty doručovať sa zachovali profesionálne…“

chatgpt.

nikol117nika
autor
8. aug 2025
@berenika39

Portál NajNakup.sk uvádí širší přehled zkušeností zákazníků s tímto obchodem:

91 % zákazníků doporučuje nákup.

Detaily z hodnocení (počet hodnocení: 61):

91 % tovar doručený v deklarovaném termínu.

94 % zboží dorazilo v pořádku.

92 % spokojenost s přehledností obchodu.

90 % kvalita komunikace.

91 % dodací doba.

96 % úspěšnost doručení
Najnákup
.

Příklad pozitivní recenze (z května 2019): „Výborná komunikácia, aj pri neochote Slovenskej pošty doručovať sa zachovali profesionálne…“

chatgpt.

@berenika39 ďakujem áno už som pozerala že tam majú aj recenzie

kristie571
9. aug 2025

@nikol117nika pozname, objednavame, kludne mozes objednat, patri to pod siet ibo, len zmenili nazov, ale co ti mozem odporucat, daj si to na dobierku, viac krat sa nam stalo, ze sme nieco objednali v akcii, uhradili vopred a dorucenie sa predlzilo, uz objednavame jedine na dobierku kurierom, alebo na predajnu a uhradime pri prevzati tiez😊

nikol117nika
autor
10. aug 2025
@kristie571

@nikol117nika pozname, objednavame, kludne mozes objednat, patri to pod siet ibo, len zmenili nazov, ale co ti mozem odporucat, daj si to na dobierku, viac krat sa nam stalo, ze sme nieco objednali v akcii, uhradili vopred a dorucenie sa predlzilo, uz objednavame jedine na dobierku kurierom, alebo na predajnu a uhradime pri prevzati tiez😊

@kristie571 ďakujem, áno ibo poznám ale nevedela som že to patrí pod nich, a radšej sa spýtam než sa nechať oklamať. Ďakujem krásne ☺️