Je spoľahlivejšia stránka brendon.sk alebo buggies.sk?
Ktorý eshop je podľa vašich skúseností spoľahlivejší?
Objednavala som len z Brendonu (detsku zabranu) a vsetko v poriadku, dodanie rychle a aj komunikacia fajn ked som potrebovala poradit ohladom dodania.
ja mam z brendonu brutalne vela veci, nikdy nesklamali 🙂
@sssilvuska aj ste nieco uz reklamovali? Ja chcem totiz kupit kocik, no nič moc recenzie 🙈
ja som objednavala cez obe stranky a spokojnost, rychle dodanie pri oboch 🙂
@veronika946 nič som nereklamovala, ale myslím si, že u nich by nemal byť žiadny problém 🤷♀️
Ja som bola v Brendone niekoľkokrát aj osobne, niekoľkokrát aj objednávala - skvelý obchod, nemám čo vytknúť. Ten druhý nepoznám.
Ja som z brendonu objednavala kocik na cestovanie,o 2 dni bola cena polovicna-akcia,volala som tam,ze teda ja by som chcela tu akciovu cenu,velmi ochotni a mili boli,ze nech nepteberiem balik a objednam novy v akcii....
Mala som možnosť s oboma ja odporúčam skôr Buggies. Poradili mi s vyberom odradili ma od kočíka ktorý som pôvodne chcela vraj sú na ne časté reklamácie, kúpili sme tam Talos a musím povedať že neľutujem
@jankaross ja mam tiez talos 🤩 ale nakoniec z toho brendonu, tak dufam ze sa nesklamem 🙊

Ahoj. Ja objednávam cez brendon vlhčené obrúsky a som spokojná. Netrvá dlho kým to príde a za nákupy sa tam zbierajú akési body, ktoré si môžeš vybrať a odráta sa ti pár drobných.