icon

Je spoľahlivejšia stránka brendon.sk alebo buggies.sk?

veronika946
7. mar 2022

Ktorý eshop je podľa vašich skúseností spoľahlivejší?

dominika0126
7. mar 2022

Ahoj. Ja objednávam cez brendon vlhčené obrúsky a som spokojná. Netrvá dlho kým to príde a za nákupy sa tam zbierajú akési body, ktoré si môžeš vybrať a odráta sa ti pár drobných.

ja_mama
7. mar 2022

Objednavala som len z Brendonu (detsku zabranu) a vsetko v poriadku, dodanie rychle a aj komunikacia fajn ked som potrebovala poradit ohladom dodania.

sssilvuska
7. mar 2022

ja mam z brendonu brutalne vela veci, nikdy nesklamali 🙂

veronika946
autor
7. mar 2022

@sssilvuska aj ste nieco uz reklamovali? Ja chcem totiz kupit kocik, no nič moc recenzie 🙈

cyberk
7. mar 2022

ja som objednavala cez obe stranky a spokojnost, rychle dodanie pri oboch 🙂

sssilvuska
7. mar 2022

@veronika946 nič som nereklamovala, ale myslím si, že u nich by nemal byť žiadny problém 🤷‍♀️

uriva
7. mar 2022

Ja som bola v Brendone niekoľkokrát aj osobne, niekoľkokrát aj objednávala - skvelý obchod, nemám čo vytknúť. Ten druhý nepoznám.

riskoh
7. mar 2022

Ja som z brendonu objednavala kocik na cestovanie,o 2 dni bola cena polovicna-akcia,volala som tam,ze teda ja by som chcela tu akciovu cenu,velmi ochotni a mili boli,ze nech nepteberiem balik a objednam novy v akcii....

jankaross
5. apr 2022

Mala som možnosť s oboma ja odporúčam skôr Buggies. Poradili mi s vyberom odradili ma od kočíka ktorý som pôvodne chcela vraj sú na ne časté reklamácie, kúpili sme tam Talos a musím povedať že neľutujem

veronika946
autor
10. apr 2022

@jankaross ja mam tiez talos 🤩 ale nakoniec z toho brendonu, tak dufam ze sa nesklamem 🙊