Je stránka Bombuj bezpečná?
dobrý deň, myslíte si, že je stránka bombuj bezpečná? predsa len rôzne citlivé údaje máme v notebooku/ počítači a keď tam vyskakujú tie rôzne reklamy.
@anonym_autor Je tam len plno reklám, ale samotná stránka je relatívne bezpečná.
Čo má reklama spoločné s tvojimi údajmi? Zavri a pozeraj alebo ideálne stiahni adblock a nebudeš mať reklamy.
Čo má reklama spoločné s tvojimi údajmi? Zavri a pozeraj alebo ideálne stiahni adblock a nebudeš mať reklamy.
@januska12323 Neviem, či stránka nrozpozná adblock. Ja mám v Chrome AdBlock a bombuj mi nedovolí prehrať filmy. Neviem, či preto, lebo mám blokované reklamy, alebo je tam nejaký iný dôvod. V tom istom kompe mi ale ide prehrávať cez Firefox, ktorý nemá adblock.
je hlavne ilegálna
Čo sa týka adblocku, robia to aj iné (legálne) stránky. To je len to že, ani oni niesu hlúpi, a vedia že ludia si reklamy blokujú, tak oni majú niečo ako anti-adblock teda že ak stránka zistí že blokujete reklamu, tak vás donúti blokovanie vypnúť. A to tak že buď sa nezobrazí kým nevypnete, alebo vám to neprehrá. Lebo oni chcú aby ste tie reklamy videli.
Čo sa týka bezpečnosti takých stránok, tak v tých reklamách sú schované vírusy. Pokial na nič nekliknete alebo nič neodsúhlasíte, je to relatívne bezpečné. Ja pozerávam legálne stránky ale zase na tých nieje všetko. Tieto načierno sú dobré len preto, že ludia tam dávajú veci, a žiadne voyo, ani netflix, nebudú mať tolko materiálu ako ludia samotní.
každému musí byť jasné, že to nie je bezpečná stránka. Riziko, že si omylom niečo stiahneš je veľké
Tak ako píše @unicornlady všetko X-ni a tak sa nič nestiahne. Tam čo otvorí nové tab-y tam vás núti sťahovať a klikať na veci.
sme na nej fakt kazdy den. A nkc sa nam nikdy nestalo.
je hlavne ilegálna
@anonym_03ca41 hlavne ma nejake posr. Bombujgrc nezaujima ,radsej bejby bumbaj ,alebo sexuj!
@anonym_autor Reklamy? Tie o chvíľu začnú vyskakovať aj z krabice kovového cukru! Schuti som sa zasmiala, keď reklama nielen zakrývala obsah, reklama zakrývala inú reklamu! Dokonale!

reklamy od-X-kuj