Je stránka Trendyol dôveryhodná alebo podvodná?
Prosím čas poznáte stranku trendyol? Keďže sú dopredu zaplatiť tak neviem či to neni podvod
@nikadomi2345 iný kontakt na nich ani nie je
@nikadomi2345 poslite mi cislo objednávky a o co sa jedná, muz je turek, napisem im
@katka533 pošlem vám správu
@dominika02011 ok
@katka533 poslala som Dakujem
@dominika02011
@nikadomi2345 Prosím napíšte ako ste dopadli ,mam to rovnako objednávka sa vôbec nehýbe
@iva229 stále sa to nehýbe , napíšem ak budem vedieť
Ahojte, objednávka odoslaná 25.03. a od 27.03. sa z Istanbulu nepohla ☹ Máte to niekto tiež tak?
@miskasiska tiež to mam tak isto
@iva229 Ja len dúfam,že to príde,lebo inak ma trafí. Mne tú objednávku rozdelili na 2 balíky, jeden prišiel do pár dní, bola v ňom mikina, ale veľká časť je práve v tomto druhom.
@miskasiska ja mam od 29.3 presne tak isto🙄 uz mam nervy. Doteraz nebol ziaden problem, objednavky mi aj rychlo prisli, ale kvoli tejto nepodarenej objednavke uz cez nich neobjednam
@janka22k
@miskasiska tiež práve tam mam veľa vecí, nechápem čo sa deje
@nikadomi2345 ahoj dosiel ti balik?
@jankaropy ahoj nie stále nedosiel
@nikadomi2345
@jankaropy Tak dievčatá mne prišiel email ohľadom jednej objednávky že je už v Maďarsku
@iva229 tak už len dúfať že príde aj nám. A prosím po akom dlhom case od objednania ti došiel mail
@nikadomi2345 20.3 objednávka ale ešte mi neprišlo všetko stále
@iva229 ja čakám od 28.3 a stále nič.. a nemení sa ani stav objednávky a nejde ju sledovať 🥲
@leclercgirl ja som to mala rovnako a zrazu email že je zásielka v madarsku
@leclercgirl dievcataaaa objednávka došla z Turecka konecne!! Tiež mi nešlo traxkovacie cislo a doručenie bolo na 29 marca a dnes z ničoho nic peislo
@nikadomi2345 super
@nikadomi2345 ahoj, mozem sa prosim opytat aka kurierska spolocnost to na slovensku dorucuje? Lebo mne v apke pise ze balik doruceny ale ja ho teda nemam 😕
@paulliiina ahoj aj mne to dnes prišlo na email že doručené a balík nemám. Skúsim počkať či poobede nepríde email od pošty že ho zajtra doručia .
@paulliiina inak slovenská pošta doručuje

@dominika02011 len cez ten trendyol ale tam sa da zvoliť aj chat s nimi normalne, nie len cez tie otázky ale vravím zahraničie takže neviem či vam pomôžu lebo mne nepomohli a ten istý problem mam že balik odoslaný v Turecku už skoro tri týždne a povedali mi že ich mam sama kontaktovať. Prikladám screen dole máte že potrebujem pomoc a prehodí vas na živý chat s nimi. Otázku môžete zvoliť akúkoľvek je to jedno