icon

Je stránka Trendyol dôveryhodná alebo podvodná?

laurina23
9. feb 2024

Prosím čas poznáte stranku trendyol? Keďže sú dopredu zaplatiť tak neviem či to neni podvod

Strana
z4
sai69
18. máj 2024

@barbika563 ako sa ti prosím podarilo objednať kuriéra? Cez ktorú konkrétne stránku, alebo si volala do dhl a tam sa s nimi dohodla? Dik za odpoveď 😊

12mia4
20. máj 2024

Absolútne zlý obchod ,nikdy viac!! Objednavka v hodnote 63.58€ akoze 50% zľava 😃!!Objednavku mi zobrazuje ako doručenú, nic mi neprišlo .O Ničom zákaznícky servis neviete sa s nimi spojiť , len predvolené otázky a odpovede možné len Ano a nie .ak chcem prekliknúť na kuriérsku stránku ,prehodí ma na zamrznutú stránku dpd po polsky ,neda sa vratit spat ani pokracovat .Okradaju ludi.

iva229
21. máj 2024

@12mia4 Aj mne to ukázalo ako doručené a na druhy deň prišlo

zimmi1
22. máj 2024

No neviem baby, isla som do toho, po tychto recenziach, ale zatial sklamanie..prisiel 1.balik, 2 veci.. velkostne sedia, ale strasne umely material, a zle sitie..
1letne tricko je z takej umeliny, ze hreje jak dive, a saty normalne ze smrdia a su zle site, vylieza z nich podsivka okolo krku aj ramien..idem sa pozriet na stav zvysneho tovaru, co neposlali rovno zrusim, ostatne vratim, ak by mi doslo nieco pekne medzitym, dam vediet :D asi za malo penazi sa vela muziky cakat neda, skoda.. :(

fliden
3. jún 2024

@zobaka
@zobaka Dobrý den, chci se zeptat. Jsem z ČR, chtěla jsem si na této stránce objednat batoh, ale nejde mi to na dobírku... 🤔 Na Slovensku to lze?

mudrlenka
3. jún 2024

@lakebabe šaty prišli krásne. Aj materiál. Len XL podľa rozmerov cez chrbát veľmi úzke. Obvod cez prsia podľa tabuľky rozmerov nesedí. V skutočnosti oveľa menšie. Nezapnem.

mudrlenka
3. jún 2024

@lakebabe ale vystužená podprsenka je všitá. Tak mi to krajčírka upraví a bydem mať holý chrbát. Ale aj skrátiť...sú dosť dlhé. Prišli za 2 týždne.

luciq1
3. jún 2024

@fliden nie ,len platba vopred

lakebabe
4. jún 2024

@mudrlenka škoda sú krásne ale ak sa to dá upraviť tak super tohto sa bojím tých ich cislovani

heylloo
3. júl 2024

najhoršia skúsenosť s e-shopom..objednala som si 3 veci, rozdelili do 2 objednavok. dodanie bolo na počudovanie rychle. prva cast, kde bola jedna vec, prisla v poriadku, ale v druhej zasielke mali byt 2 pary topanok a boli len jedny. vyse mesiaca ma na čete len odbíjajú, že mam cakat. takze 50 eur lieta vo vzduchu a uz uplne strácam nadej, ze mi ich poslu späť. urcite od nich nebudem nic objednavat. email ani inu moznost kontaktovania okrem četu nie je. cele zle

sisula23
Autor odpoveď zmazal
miki1987
22. sep 2024

Dobrý deň, chcem sa spýtať či stránka trendyol nie je podobná ako shein, myslím kvalitou oblečenia väčšinou tam je sama umelina.
A ešte predávajú práve značkové veci? Prídu mi lacné. Ďakujem

lenka2518
26. sep 2024

@ikonica ahoj , práve hľadám odpoveď tiež na toto ....chcem vrátiť a mam tam tuto hlášku... bolo tam niečo s tým vrátením? Žeby požadovali nejakú sumu alebo co naspäť? Ďakujem🙂

ikonica
26. sep 2024

@lenka2518 nie... vratili vsetko, co som zaplatila...

lenka2518
26. sep 2024

@ikonica dakujem 🙂

21091979
4. okt 2024

@zobaka na dobierku tam možnosť není...len platba vopred

natalianat20
11. okt 2024

@zobaka dobrý ako dá sa dat tovar aj na dobierku ako píšete?

maruskasandorova
18. okt 2024

@zobaka Do koľkých dni príde?

fatimafe
3. nov 2024

@zobaka možnosť dobierky tam nemajú 🤔

nominka86
13. dec 2024

@nikadomi2345 ahoj,sú tie originál botasky aj v originál krabici? Ďakujem

evaslavo
8. aug 2025
@zobaka