Je stránka Trendyol dôveryhodná alebo podvodná?
Prosím čas poznáte stranku trendyol? Keďže sú dopredu zaplatiť tak neviem či to neni podvod
Absolútne zlý obchod ,nikdy viac!! Objednavka v hodnote 63.58€ akoze 50% zľava 😃!!Objednavku mi zobrazuje ako doručenú, nic mi neprišlo .O Ničom zákaznícky servis neviete sa s nimi spojiť , len predvolené otázky a odpovede možné len Ano a nie .ak chcem prekliknúť na kuriérsku stránku ,prehodí ma na zamrznutú stránku dpd po polsky ,neda sa vratit spat ani pokracovat .Okradaju ludi.
No neviem baby, isla som do toho, po tychto recenziach, ale zatial sklamanie..prisiel 1.balik, 2 veci.. velkostne sedia, ale strasne umely material, a zle sitie..
1letne tricko je z takej umeliny, ze hreje jak dive, a saty normalne ze smrdia a su zle site, vylieza z nich podsivka okolo krku aj ramien..idem sa pozriet na stav zvysneho tovaru, co neposlali rovno zrusim, ostatne vratim, ak by mi doslo nieco pekne medzitym, dam vediet :D asi za malo penazi sa vela muziky cakat neda, skoda.. :(
najhoršia skúsenosť s e-shopom..objednala som si 3 veci, rozdelili do 2 objednavok. dodanie bolo na počudovanie rychle. prva cast, kde bola jedna vec, prisla v poriadku, ale v druhej zasielke mali byt 2 pary topanok a boli len jedny. vyse mesiaca ma na čete len odbíjajú, že mam cakat. takze 50 eur lieta vo vzduchu a uz uplne strácam nadej, ze mi ich poslu späť. urcite od nich nebudem nic objednavat. email ani inu moznost kontaktovania okrem četu nie je. cele zle
Dobrý deň, chcem sa spýtať či stránka trendyol nie je podobná ako shein, myslím kvalitou oblečenia väčšinou tam je sama umelina.
A ešte predávajú práve značkové veci? Prídu mi lacné. Ďakujem
@zobaka dobrý ako dá sa dat tovar aj na dobierku ako píšete?
@zobaka Do koľkých dni príde?
@nikadomi2345 ahoj,sú tie originál botasky aj v originál krabici? Ďakujem

@barbika563 ako sa ti prosím podarilo objednať kuriéra? Cez ktorú konkrétne stránku, alebo si volala do dhl a tam sa s nimi dohodla? Dik za odpoveď 😊