icon

Je toto podvod?

etomova
8. aug 2025

Inzervala som knizky a o pár hodín mala o ne záujem pani, pýtala či je inzerát aktuálny aj napriek popisku kde bolo napsiane “aktuálny do zmazania” a taktiež dátum zverejnenia, ale to je ešte ok

Pisem si snou už dva dni. Chcela odoslať knizky cez packetu, opýtala som sa na jej osobne údaje a ona mi povedala že si sama objedná kuriéra. Dala som jej ja moje kontakte údaje a aj číslo úctu na ktorý by mi mala peniaze.
Dnes mi prišiel mail nie od packety ale od nej kde bol text typu (je to na fotke) a po kliknutí na odkaz web stránka údajne packeta.

Na jej otázku kedy odošlem knihy som jej napísala mail že po prijatí platby, a požiadala som ju o telefónne číslo. A vtedy začali výhovorky že nemôže volat a že nech zdam svoje údaje.

Dávajte si pozor.

Je toto podvod?Je toto podvod?Je toto podvod?Je toto podvod?Je toto podvod?
poleva
9. aug 2025

@etomova podvod!! Mne teraz pisala jedna tupaňa, ze ma zaujem o knihu a cez packetu, napisala som jej ze kniha je uz predana..A ona mi odpisala ze i tak ma o nu zaujem🤣😂

etomova
autor
14. aug 2025
@poleva

@etomova podvod!! Mne teraz pisala jedna tupaňa, ze ma zaujem o knihu a cez packetu, napisala som jej ze kniha je uz predana..A ona mi odpisala ze i tak ma o nu zaujem🤣😂

@poleva šialeneee, mne potom na druhy den znovu napisala tu istu spravu ze ma zaujem o knihy .....

poleva
15. aug 2025
@etomova

@poleva šialeneee, mne potom na druhy den znovu napisala tu istu spravu ze ma zaujem o knihy .....

@etomova ja uz rovno budem blokovat takych ludi