Je výmena bodov na Iprieskum bezpečná?
26. júl 2025
Čaute čo hovoríte na iprieskum? Ak má s tým niekto skúsenosti. Vymenite si tam body ktoré ste dostali za vyplnenie dotaznika. Tie body môžete vymeniť za poukážky Lidl, Kaufland... Chcem vedieť čo ti nie je zasa odžub
I prieskum a Narodny Panel su seriozni.Vzdy som dostala to co som si objednala.Bud poukazku alebo peniazky na ucet.
anonym_b9c695
•
26. júl 2025@annamikos1 som zapojena v iprieskum aj v narodny panel a vyskumy.sk uz vyse 10r a uz som body vymenila aj za par poukazok, aj nejake hmotne veci a aj priamo peniaze na ucet. Je to seriozne
anonym_f2a31c
•
26. júl 2025Robím tieto prieskumy zopár rokov ( keď mám čas, vyplním). A nie je to odžub.
Na iprieskume si vždy beriem Lidl darčekovú kartu, na výskumy.sk peniaze na účet, na mnforce panel peniaze na účet.

@annamikos1 robím to rok a doteraz som nedosiahla toľko bodov, aby som si vymenila za poukážku. Začala som to robit, lebo práve kolegyňa mi povedala, že si tak vymieňa. Lenže už ti nikto nepovie, že aj keď ti príde raz za týždeň dotazník za 20 bodov, tak ak nespĺňaš ich požiadavky pri prvých troch úvodných otázkach, končíš, lebo nie si vhodný kandidát. Koľkokrat stačí aj neskôr reagovať, napríklad ráno ti príde prieskum, ale máš čas az poobede, tak smola. Už majú počet kandidátov na vyplnenie. Proste za mňa strata času, keďže za rok som nedosiahla ani na tú poukážku.