icon

Poradíte spoľahlivú aplikáciu na sledovanie?

28. máj 2024

manzel chodi sam na huby a zacinam sa o neho bat, napadlo nas ze si da nieco do telefonu keby sa nieco stalo aby viem kde ho hladat. Poradite nieco spolahlive? A ked bude na mieste kde nie je signal bude to fungovat? dakujem moc vsetkym!!!

martinmmartin
28. máj 2024

Ak nieje signal tak to nema ako fungovat

aalt
28. máj 2024

Ak mate android, tak si zapnite zdielanie polohy. Ak nie je signal, vidis poslednu polohu. Nie je to uplne plynule (zralo by to baterku), ale na bezne pouzitie to staci.

autor
28. máj 2024

dakujem vam, lebo chodi do lesa a cloveka napadne hocico a neviem ho odhovorit od toho 🙂 tak idem pozerat do zdielanie polohy 🙂

autor
28. máj 2024

@aalt co znamena nie je to uplne plynule, keby odpadol napr. (uz sa to stalo) tak by mi to ukazalo to miesto? ak by tam bol signal?

aalt
28. máj 2024

Poloha sa tam zdiela v nejakych casovych intervaloch (kvoli setreniu baterie). Asi sa da aj vynutit - nikdy som to neskusal. Google myslim pouziva rozne sposoby zistovania polohy: z druzic GPS, z mobilnych BTS, podla dostupnych Wi-Fi sieti. Z GPS je najpresnejsie. A ak ma internet, tak tu polohu zdiela. Ty si len potom otvoris mapu google a vidis na mape ikonku s poslednou poziciou. Da sa asi aj vynutit aktualizacia polohy. Ukazuje sa tam aj cas kedy bola naposledy, cize uvidis aspon miesto, kde stratil signal (data/internet).
Musi si to povolit na svojom mobile a potom mu chodi upozornenie tusim raz mesacne, komu vsetkemu zdiela svoju polohu. My takto mame zdielanie polohy navzajom cela rodina.
https://support.google.com/maps/answer/7326816?...

autor
28. máj 2024

dakuje m za ochotu