icon

Jovinečko - nový vzťah

21. aug 2025

Čo myslíte? Podľa mňa ju mal skôr a podvádzal Bianku s ňou a to oznámenie nového vzťahu mi príde úplne trápne. 😅

Strana
z2
anonym_99d39c
21. aug 2025
@anonym_e69574

@anonym_99d39c ja som pol roka po rozchode s frajerom, s ktorym som bola 5 rokov, spoznala svojho manzela 🙂 polrok je dost dlha doba

@anonym_e69574 ano ale ja nepredpokladám že ju zverejnil deň po tom co ju spoznal na svoj IG. Ked ešte predtým hovoril že nechce už verejný vzťah. Oni si nepridávajú na profil týždňové známosti.. myslim si že už musia byť spolu dlhšie.

anonym_e69574
21. aug 2025
@anonym_99d39c

@anonym_e69574 ano ale ja nepredpokladám že ju zverejnil deň po tom co ju spoznal na svoj IG. Ked ešte predtým hovoril že nechce už verejný vzťah. Oni si nepridávajú na profil týždňové známosti.. myslim si že už musia byť spolu dlhšie.

@anonym_99d39c to ano, ale aj ten rozchod musel byt uz dlhsie na spadnutie, takze z jeho strany laska k Bianke tam asi tiez nebola uz dlhsie 🤷🏽‍♀️

janai1
21. aug 2025

Baba im mala fotiť svadbu keďže ma agentúru 😀 tam sa spoznali

anonym_99d39c
21. aug 2025
@anonym_e69574

@anonym_99d39c to ano, ale aj ten rozchod musel byt uz dlhsie na spadnutie, takze z jeho strany laska k Bianke tam asi tiez nebola uz dlhsie 🤷🏽‍♀️

@anonym_e69574 no tým si ja prave nie som istá lebo zas ani nie polroka pred rozchodom ju žiadal o ruku a povedala áno. Ale tak to je jedno nechajme to tak už asi

anonym_ee960e
21. aug 2025

@anonym_autor tak Bianka už prestala aj sledovať Jovinecka a len sa potvrdilo čo som povedala že ho má stále rada a že neni v pohode. Nečudujem sa jej , trošku ju ponizil aj napriek tomu že už nie sú vo vzťahu. Dalo sa to oznámiť keď už , viac jemnejšie

anonym_d664b6
21. aug 2025

@anonym_autor to nove dievca je prekrasne,nie ako umela byvalka.Nuz ale co by mi vadilo(byt jeho novou frajerkou)su tie srdcervuce hrozne videa ked isli s hentou odseba.To bol vrchol trapnosti a bolo by mi to blbe byt jeho novou.Ved to bolo prednedavnom co reval pred celym Slovenskom TRAPAK,div ze sa nehodil pod vlak...take krasne dievca ma na viac nez na vyepilovaneho Jovinecka.Uz len to ze "jovinecko"je trapne od zakladu...

martinka13
22. aug 2025

A to je kto?

mimikarol
22. aug 2025

Mne prišlo to ich video z umývarky trápne. Asi som už stará, ale ja byť mamou tej dievčiny tak mi kok.tno veľmi dlho

anonym_686b3c
22. aug 2025

@anonym_autor je to jeden nechutný nesypaticky chlap. Úsmev krivý jak hromozvod. Otras 🤦‍♀️

zobaka
22. aug 2025
@mimikarol

Mne prišlo to ich video z umývarky trápne. Asi som už stará, ale ja byť mamou tej dievčiny tak mi kok.tno veľmi dlho

@mimikarol ta baba ma svoju agenturu na svadby, ma uz co to za sebou, len posobi mlado

zobaka
22. aug 2025
@anonym_ee960e

@anonym_autor tak Bianka už prestala aj sledovať Jovinecka a len sa potvrdilo čo som povedala že ho má stále rada a že neni v pohode. Nečudujem sa jej , trošku ju ponizil aj napriek tomu že už nie sú vo vzťahu. Dalo sa to oznámiť keď už , viac jemnejšie

@anonym_ee960e nema ho uz v sledovanych? Ja som ju po tych vylevoch dala prec a uz ma zamknuty profil pred celym svetom, urcite sa jej to dotklo, ze ma novu priatelku, mozno aj olutovala svoj krok

mirage
22. aug 2025
@anonym_686b3c

@anonym_autor je to jeden nechutný nesypaticky chlap. Úsmev krivý jak hromozvod. Otras 🤦‍♀️

@anonym_686b3c ty mas urcite dokonaly rovny usmev, s perlovobielymi zubami

anonym_2838de
22. aug 2025

toto je téma jak pre mňa, po úzkostnom záchvate, sa odreagujem trochu...

anonym_ee960e
22. aug 2025
@zobaka

@anonym_ee960e nema ho uz v sledovanych? Ja som ju po tych vylevoch dala prec a uz ma zamknuty profil pred celym svetom, urcite sa jej to dotklo, ze ma novu priatelku, mozno aj olutovala svoj krok

@zobaka ako môžte byť šťastný celý život v manželstve keď vedome cítite že vás ten druhý neľúbi... Neolutovala to , len ju to stále bolí ... Lebo ho má stále rada a toto jej to trápenie len prehlbuje... Je to levica verte že vnútri je úplne zranena a na oko to vyzerá, že vôbec .... Nie nesleduje ho.
Čo mňa osobne zarazilo na nej , ja chápem že chce byť stred vesmíru že je egocentricka vyzývavá je jen všade veľa a hlučná.... Typický lev proste to neznamená ale že je zla. Není. Ale mala tú oslavu , všetci boli v bielom a akože pekne estetické všetko a dala storku s fotkou z tej oslavy s nápisom Diddy Párty a vyrehotany smajlík... Tak to si skutočne mohla odpustiť keď celý svet vie, čo sa na tých párty robilo... Inak toto je fest ohováranie čo tu robíme všetci. Nuž ale z časti si za to môžu sami keď to takto verejne žijú

zobaka
22. aug 2025
@anonym_ee960e

@zobaka ako môžte byť šťastný celý život v manželstve keď vedome cítite že vás ten druhý neľúbi... Neolutovala to , len ju to stále bolí ... Lebo ho má stále rada a toto jej to trápenie len prehlbuje... Je to levica verte že vnútri je úplne zranena a na oko to vyzerá, že vôbec .... Nie nesleduje ho.
Čo mňa osobne zarazilo na nej , ja chápem že chce byť stred vesmíru že je egocentricka vyzývavá je jen všade veľa a hlučná.... Typický lev proste to neznamená ale že je zla. Není. Ale mala tú oslavu , všetci boli v bielom a akože pekne estetické všetko a dala storku s fotkou z tej oslavy s nápisom Diddy Párty a vyrehotany smajlík... Tak to si skutočne mohla odpustiť keď celý svet vie, čo sa na tých párty robilo... Inak toto je fest ohováranie čo tu robíme všetci. Nuž ale z časti si za to môžu sami keď to takto verejne žijú

@anonym_ee960e myslis, ze mala pocit, ze on ju nemiluje? Potom bol dobry herec, lebo clovek, ktory nemiluje by nebral priateľku na 30 dovoleniek rocne a vkuse prekvapka nejake

anonym_ee960e
22. aug 2025
@zobaka

@anonym_ee960e myslis, ze mala pocit, ze on ju nemiluje? Potom bol dobry herec, lebo clovek, ktory nemiluje by nebral priateľku na 30 dovoleniek rocne a vkuse prekvapka nejake

@zobaka úplne v pohode to mohol robiť ...

motolica
22. aug 2025
@mimikarol

@mimikarol už som sa zľakla,že som fakt jediná ,ktorej bolo trápne za nich🙏😃 a to teda nemám nič proti nemu,nej ani tej tretej 🙈

anonym_2838de
26. aug 2025
@motolica

@mimikarol už som sa zľakla,že som fakt jediná ,ktorej bolo trápne za nich🙏😃 a to teda nemám nič proti nemu,nej ani tej tretej 🙈

@motolica ja som si to video pozrela a prislo mi extremne nevkusne, aj to, ze sa zmohol prave na toto, prislo mi trochu trapne za nich oboch... s biankou som teraz videla par rozhovorov, ale ani tona nespravne rozotreteho mejkapu nezakryje jej zranene ego (aj dusu), ale to, ako neustale potrebuje tu pozornost za kazdu cemu je fakt chore

Strana
z2