Kde je diskusia s Army vojakom?
AHojte, pred dobrých zopár mesiacmi tu bola diskusia, kde jedna pani sa zamilovala do "army vojaka" ( ano tak to písala :D ) a tvrdila, že ju miluje a ona jeho, proste to bola najlepšia diskusia aku som kedy citala :D a dnes mam akurat celkom naprd den, chcela som si ju znova kuknut, ale neviem nikde najsť. Isto sa tu najdu baby, ktore vedia o com hovorim :D
@kittykat22 haha to mi pripomenulo Chandlera, keď sa nevedel rozísť s Janice, tak jej povedal, že sa sťahuje kvôli práci do Yemenu 🤣🤣🤣
@kisskiss ta Janice bola skvela. Ten jej smiech 😀😅
Prepáč, ale kde utocim? Normálne sa pýtam ci je nejaký problém keď som to zaokruhlila
Jáj, Anetka, na tú si veľmi dobre spomínam. Čo sme sa tu natrápili, kým sme jej toho Nelsona vytĺkli z hlavy! Teda, aspoň dúfam, že napokon nebol úspešnejší a predsa len ju nezblbol. Škoda, že tá diskusia je už zmazaná. Nie kvôli tomu, aby sa na nej niekto zabával, ale napríklad preto, aby nejaká ďalšia naivka nenaletela podobnému "armyvojakovi".
A neoznačime ju tu? Nech vieme ako to dopadlo?
@puklica13 no neviem ale ked niekto da za vetou "problem??" tak to znie ofenzívne :D
@chrumka120 tolko razu ahmed razu je na FB ze som ho ani nenasla :D
Musíš podľa foto
Aký mala nik ta anetka? By som sa jej chcela opýtať na armyvojaka ako to nakoniec dopadlo

Anetka si už určite užíva letnú romantickú dovolenku a ukazuje Nelsonovi krásy Slovenska keďže mal prísť za ňou. Hádam nám sem aspoň svadobné oznámenie príde ukázať 🤣 Rada by som im aspoň telegram poslala 😁