icon

Kde je môj Shein balík?

ninusa221
19. jún 2025

Ahojte chcela by som sa opytat objednavala som 1.6. Mal prísť medzi 12-16.6 a nič. Ani neviem kde vlastne balík je v sobotu odlietame na dovolenku. Neviete kam mám volať? Alebo len čakať? Prikladám foto.

Kde je môj Shein balík?
magic08
19. jún 2025

ved im napis, nech to skontroluju a uvidis kde je

ninusa221
autor
19. jún 2025
@magic08

ved im napis, nech to skontroluju a uvidis kde je

@magic08 a kde im mám napísať ? Neviem kde je tá podpora ešte som to nerobila

stellarstar
19. jún 2025
@ninusa221

@magic08 a kde im mám napísať ? Neviem kde je tá podpora ešte som to nerobila

@ninusa221 ak zajtra nepríde do soboty nepríde. Aj mne tak chodili teraz posl 2 balíky, 3 až 4 d odkedy tam písali že je v zrychl.proc.

ninusa221
autor
19. jún 2025
@stellarstar

@ninusa221 ak zajtra nepríde do soboty nepríde. Aj mne tak chodili teraz posl 2 balíky, 3 až 4 d odkedy tam písali že je v zrychl.proc.

@stellarstar a potom ti za koľko dni prišlo? Mne toto pise od pondelka. Balík je aj v dosť vysokej hodnote okolo 250€ ma napadlo že či náhodou to neni na colníci

hipuska
19. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar ved to je logicke, ze ked nepride v piatok, nebude v sobotu. Ci?

stellarstar
19. jún 2025
@ninusa221

@stellarstar a potom ti za koľko dni prišlo? Mne toto pise od pondelka. Balík je aj v dosť vysokej hodnote okolo 250€ ma napadlo že či náhodou to neni na colníci

@ninusa221 vyššie píšem že do 3 - 4 d

stellarstar
19. jún 2025
@hipuska

@stellarstar ved to je logicke, ze ked nepride v piatok, nebude v sobotu. Ci?

@hipuska nvm či na sk v sobotu chodí kuriér u mňa v at chodí

ninusa221
autor
19. jún 2025
@stellarstar

@hipuska nvm či na sk v sobotu chodí kuriér u mňa v at chodí

@stellarstar u nás nie. Píše to už od pondelka strašne mám nervy.

martinka783
19. jún 2025

musíš len počkať, ale ak im chceš napísať, tak keď si v aplikácií otvoríš tú objednávku tak tam im vieš ohľadom toho napísať, ale podľa mňa s tým už nič neurobia lebo to už dali do prepravnej spoločnosti...

stellarstar
19. jún 2025
@martinka783

musíš len počkať, ale ak im chceš napísať, tak keď si v aplikácií otvoríš tú objednávku tak tam im vieš ohľadom toho napísať, ale podľa mňa s tým už nič neurobia lebo to už dali do prepravnej spoločnosti...

@martinka783 uz ked je to na sk tak s tym nic neurobia, majú toho pravdepodobne veľa a naraz vsetko nestíhajú

ninusa221
autor
19. jún 2025
@stellarstar

@martinka783 uz ked je to na sk tak s tym nic neurobia, majú toho pravdepodobne veľa a naraz vsetko nestíhajú

@stellarstar ja neviem kde ten balík je 😁veď toto bože šlahne ma všetky krasne plavky a šaty sú v tom balíku🥲

stellarstar
19. jún 2025
@ninusa221

@stellarstar ja neviem kde ten balík je 😁veď toto bože šlahne ma všetky krasne plavky a šaty sú v tom balíku🥲

@ninusa221 ja som si už zvykla že keď toto píše tak je už v krajine a do pár dní by mala prísť. Tak snáď zajtra ti dôjde 🙏 uvidíš