icon

Kde je možné nakupovať originálne parfémy online?

5. aug 2025

Ahojte. Mám dilemu. Chcem si objednať nie lacny parfém a potrebujem naozaj 100% stránku kde sa predavaju originály. Študujem, čítam recenzie ale mám pocit že každá jedna stránka má recenziu že to bol fake. Do kamennej predajne som nechcela ísť lebo rozdiel v cene je aj 50€.. tak neviem

klotildabazarik
5. aug 2025

@anonym_autor mozno nejaka zahranicna stranka? Určite nie notino a podobne kktiny,

autor
5. aug 2025
@klotildabazarik

@anonym_autor mozno nejaka zahranicna stranka? Určite nie notino a podobne kktiny,

@klotildabazarik pozerala som ešte Fragnanzu.. tá sa mi pozdavala ako tak. Ale po hlbšom študovaní som tiež natrafila na negatívne recenzie čo spochybňujú pravosť parfémov. Akoze neskutočné že človek má problém normalne kúpiť originál

majamat
5. aug 2025

no veru,a j mna by zaujimalo kde kupit, mne osobne sa strasne lubi Chloe Magnolia, ale teda ani nei je vela eshopov, kde ju predavaju. v zasade Notino a ceska Sephora. rozdiel v cene 15e.

klotildabazarik
5. aug 2025
@anonym_autor

@klotildabazarik pozerala som ešte Fragnanzu.. tá sa mi pozdavala ako tak. Ale po hlbšom študovaní som tiež natrafila na negatívne recenzie čo spochybňujú pravosť parfémov. Akoze neskutočné že človek má problém normalne kúpiť originál

@anonym_autor ja som par rokov dozadu kupoval na vivantis, neviem ci to bol alebo nebol originál

muchotrafka298
5. aug 2025

O aky parfum sa jedna? Ak nejaky niche, tak je na to dobra ceska stranka Ingredients Store. Maju 100 originaly parfumov.

anonym_71b016
5. aug 2025

@anonym_autor Douglas, marionaud, fann, rakúsky Mueller, Fragrantica neviem či píšem dobrý nazov.Ja objednávam aj z Vivantis, Elnino, parfumerka z rôznych slovenských a neverím, že sú to fejky.Myslis si, že Notino má 5 t ks fejkov krémov, sminiek a voňaviek?Daj si kúpiť niekomu vo free shope, keď pôjde z dovolenky.Aky to je parfém?Hľadám niečo nove

baboobchod
5. aug 2025

Katkaparfumery.sk

raffaella
5. aug 2025

Chanel si kupujem priamo zo Chanel-u z Francúzska, niche parfémy si kupujem z niche-beauty a z Rafinad Parfumerie.

autor
5. aug 2025
@anonym_71b016

@anonym_autor Douglas, marionaud, fann, rakúsky Mueller, Fragrantica neviem či píšem dobrý nazov.Ja objednávam aj z Vivantis, Elnino, parfumerka z rôznych slovenských a neverím, že sú to fejky.Myslis si, že Notino má 5 t ks fejkov krémov, sminiek a voňaviek?Daj si kúpiť niekomu vo free shope, keď pôjde z dovolenky.Aky to je parfém?Hľadám niečo nove

@anonym_71b016 tak neviem či sú to fejky. Názory sú rozličné.. niekto tvrdí že áno, že vôňa sa nezhoduje,že majú inú intenzitu a podobne

livuska124
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_71b016 tak neviem či sú to fejky. Názory sú rozličné.. niekto tvrdí že áno, že vôňa sa nezhoduje,že majú inú intenzitu a podobne

@anonym_autor https://www.checkfresh.com/ na tejto stránke si vieš overiť, či ide o originál parfém. Naťukáš číslo, čo má parfém na spodnej strane fľaštičky a vyhodí ti šaržu, dátum výroby atď. Ja som už objednávala z ElNino, Notino, Vivantis a každý bol originál. Ide však o to, že sú to veľakrát staršie parfémy, odstáte, preto môžu byť menej intenzívne, než tie z normálnych parfumérií (Douglas, Marionnaud, či Fann). Taktiež môže byť problém, že tieto "lacné" online parfumérie skladujú tie parfémy v bohvieakých podmienkach, čo môže zmeniť aj vôňu. Mala som parfémy aj z Fann, Douglas a Marionnaud a áno, zdalo sa mi, že výdrž bola dlhšia, aj boli výraznejšie. Ako vravím, ide o spôsob skladovania a dátum výroby parfému.

klotildabazarik
12. aug 2025
@livuska124

@anonym_autor https://www.checkfresh.com/ na tejto stránke si vieš overiť, či ide o originál parfém. Naťukáš číslo, čo má parfém na spodnej strane fľaštičky a vyhodí ti šaržu, dátum výroby atď. Ja som už objednávala z ElNino, Notino, Vivantis a každý bol originál. Ide však o to, že sú to veľakrát staršie parfémy, odstáte, preto môžu byť menej intenzívne, než tie z normálnych parfumérií (Douglas, Marionnaud, či Fann). Taktiež môže byť problém, že tieto "lacné" online parfumérie skladujú tie parfémy v bohvieakých podmienkach, čo môže zmeniť aj vôňu. Mala som parfémy aj z Fann, Douglas a Marionnaud a áno, zdalo sa mi, že výdrž bola dlhšia, aj boli výraznejšie. Ako vravím, ide o spôsob skladovania a dátum výroby parfému.

@livuska124 fann arfumerie sak tam uz nik nekupuje tam su aj 10rocne leziaky

lea02
16. aug 2025
@raffaella

Chanel si kupujem priamo zo Chanel-u z Francúzska, niche parfémy si kupujem z niche-beauty a z Rafinad Parfumerie.

@raffaella aký je názov tej stránky a je spoľahlivá?

seahorse27
16. aug 2025

Douglas a Marionnaud maju aj e-shopy a niekedy fakt dobre akcie, kde kupis parfemy obcas aj lacnejsie ako na Notine. Notino uz nevie, co si pytat za tie ich vyprchane vodicky. Dobru skusenost mam s Elnino - velmi vela parfemov mam odtial a zatial som nemala ziadnu zlu skusenost. Chanel, Dior, YSL a pod., pripadne niche parfemy by som tam ale nekupovala…

anonym_de396b
16. aug 2025

@anonym_autor no ten cenový rozdiel je práve preto, že v parfuméria máš originál parfémy.

majamat
16. aug 2025

ja som jeden nedavno chcela,a le nechcela som z notina. pockala som asi 2t, zatial som testovala dalsie vzorky a zrazu mi prisla zlava 23% z ceskej sephory. vona vysla lacnejsie o 15e oproti notinu.

lubhomira
16. aug 2025

Marionnaud e-shop máva veľmi často dobré akcie, v rámci ktorých sa dá dobre nakúpiť. Nakupujem výhradne tam, Notino a podobné nie.