icon

Kde kúpim pravú dubajskú čokoládu online?

13. feb 2025

Dlho tu nebola tato tema 😀 prosim dostala som za ulohu kupit “pravu” dubajsku cokoladu. Prosim, ti ktori sa vyznate, date mi tip na konkretnu predajnu/eshop? Nemyslim lidl ani nejaku predrazenu hovadinu vyrobenu u Gitky vo Vrbovom (Gitka prepac) 😀 prosim ak sa da ozaj len odpovede k veci.

Strana
z2
kitycat
13. feb 2025

Mne je zle len vidim vnutro tej cokolady. Nechapem co za hit toto... aj zmrzlinu tej prichute som videla

wanduska327
13. feb 2025

@rutyruth Mne tá z Lidla príde ako zla čokoláda z Poľska otras

janci27
13. feb 2025

mne to pride strasne predrazene, tie "lacnejsie" verzie z Lidla/Kauflandu su otrasne presladene plne palmoveho tuku a tie akoze original zase cenou prepisknute. To si fakt radsej niekde na nete alebo v nejakom obchode u turkov zozente tie vlasy a vyrobite si ju jednoducho doma, staci este kvalitnejsia cokolada a pistaciovy krem.

t1nusa
14. feb 2025

ja by som ju rada ochutnala, ale teda originál 😃 ak je tu niekto, kto je v Dubaji alebo má k dispo originál čokošku, pošlite mi IP, rada by som spravila ochutnávku na mojom IG foodblogu

sabinka022
14. feb 2025

Ahoj. Priamo z Dubaja teda nie su....ale ja som mala tieto dve a boli vyborne. Hlavne ta Jankova.

tiezjedna
14. feb 2025

odporučila by som ti upichnúť sa na FB do nejakej cestovateľskej skupiny zameranej na DBX a nechať si ju kúpiť priamo tam. Možno aj niekto bude mať zásobu...

mk1111111111
14. feb 2025

Ja mam vystarano, nemam rada cokoladu a tak nema. problem. Ale, pravu baklavu milujem

katka533
14. feb 2025

@ketrint kadaiyf som osmazila na masle s cukrom, potom pistaciovy krem cisty, tahiny pastu trochu, a to islo medzi roztopenu cokoladu

bettyg
14. feb 2025

chocolatedubai.store tu majú fakt dobrú

ghostsgirl
14. feb 2025

@hellionka prosim ta a to sa da v Dubaji tiez len objednat? Myslela som, ze tam to budu predavat v kazdych potravinach :D

ghostsgirl
14. feb 2025

@rutyruth tak naozaj iba objednat, no tak to som teda prekvapena :D

lilith_p
Autor odpoveď zmazal
autor
14. feb 2025

Pozrela som si zlozenie tych, co sa daju kupit aj na SK eshopoch ako grizly a mixit a to je otras. Este ta Janekova cokolada ma zlozenie bez zbytocneho precukrenia, tej mozno dam sancu. Ta stranka chocolatedubai.store na mna neposobi doveryhodne.

janci27
14. feb 2025

inak ani mne sa ta stranka moc nezda a to si hovorim, ze konecne celkom dobre zlozenie tej cokolady 🙂

rutyruth
14. feb 2025

@ghostsgirl ono je to preto lebo je to naozaj ten originál ktorý má ostať exkluzívny. Všetko ostatné sú fake. Najistejsie je urobiť si ju poctivo doma z kvalitných surovín no to sa mne nechce 😆

autor
14. feb 2025

@janci27 na druhej strane, maju ponuku aj na zlavomate a tam uz maju aj nejake recenzie. Ale na tu Janekovu sa to asi nechyta 🧐

hellionka
14. feb 2025

@ghostsgirl tá pravá resp. “povodná” je táto FIX: https://fixdessertchocolatiers.com/ a áno, tá sa dá len objednať vrámci Dubaja. Tie “napodobneniny” z ktorých niektoré možu byť tiež fajn, neviem nemala som … kupis vramci Dubaja už hockde … teda maju ich aj v lidli na Sk.

amygirl1
14. feb 2025

Pripadne skúste papinky

zuzanka1390
14. feb 2025

Vraj tato je velmi dobra. Este som ju nemala, ale vraj je skvela🙂

autor
14. feb 2025

@zuzanka1390 tu som pozerala, ale to zlozenie sa mi nepacilo, asi kvoli cukru

ema22270
Autor odpoveď zmazal
autor
15. feb 2025

Tu zo zlavoveho portalu niekto skusal, ze ci neni prislis presladena? Zlozenie tam sice maju, ale nemaju uvedene ci to je na 70g alebo 100g

david3311
15. feb 2025

Spamätať sa treba

Strana
z2