Kde sa dá pozrieť Game of Trones?

nikolkvetinka
6. apr 2021

Ahojte
Neviete mi poradiť stránku kde by som si mohla online pozrieť Hry o trůny ? Každú jednu sériu
Nechce mi otvoriť stránku keď to chcem prehrať

kittykat22
6. apr 2021

@nikolkvetinka HBO ich ma k dispozcii. Nema niekto koho poznas jeden volny pristup?

nikolkvetinka
autor
6. apr 2021

@kittykat22 a práve ten kanál mi chyba 😏

lindous
6. apr 2021

Tak tak, HBO GO a ak rada pozeráš filmy/seriály, tak tých 5,99€/mesiac sa podľa mňa oplatí, sú tam fajn veci a nemusíš riešiť reklamy 🙂

mirka6661
6. apr 2021

Ahoj ja som to pozerala tu, su vsetky casti, je to zdarma, a nevyskakuju reklamy http://online.sktorrent.eu/search/videos?search...

nikolkvetinka
autor
6. apr 2021

@mirka6661 jeeej jedina stranka, ktora mi to zaplo a prehralo dakujeeeem <3

mirka6661
6. apr 2021

@nikolkvetinka nie je zaco, prijemne pozeranie.

krisbar
6. apr 2021

@nikolkvetinka premyslam ci tych 6e/mesacne neobetujes radsej a ako si stiahnut trojana...alebo ak to vies nabingovat...prvy mesiac je hbogo zadarmo. A potom si to mozes zrusit...ale fakt nechapem preco ludia su ochotni dat 6e za kavu a kolac, ale su skupi dat 6e za neobmedzenu kniznicu filmov a serialov..

matqa411211
6. apr 2021

@krisbar mna zas fascinuje preco teba trapi kto ako utraca svoje peniaze 🙂

kitycat
6. apr 2021

Mna ta posledna seria tak strasne nahnevala 🤣🤣🤣

nikolkvetinka
autor
6. apr 2021

@kitycat prečo ?? 😊

kitycat
6. apr 2021

@nikolkvetinka sice som nevitala knihy, ale vedela by som si predstavit ovela lepsi koniec ako ten, co nam bol ponuknuty.

mirka6661
6. apr 2021

@kitycat
@nikolkvetinka mne prisiel hrozny rychly, taky nasilu, ze podme rychlo vela veci vtrepat do par dielov, skakanie z jedneho deja do druheho atd.. Tiez som cakala iny koniec. A knihy som chcela citat, ale su tusim len do 5serie napisane. Tak som to ani nezacala citat.

matqa411211
6. apr 2021

@mirka6661 to som ani nevedela, takze zvysok serialu po 5 serii si tvorcovia vymysleli inak?

mirka6661
6. apr 2021

@matqa411211 ano presne, knihy sa koncia nejako ako sa Jon Snow vybral za Daenerys, nestretli sa vobec este. Preto aj viaceri tvrdili, ze od 6 serie uz to nebolo take dobre, ako predchadzajucich 5.

krisbar
7. apr 2021

@matqa411211 mna to netrapi, napisala som ze nechapem. Zaplatit 6e je jednoduchsie, pohodlnejsie, bezpecnejsie pre pocitac a osobne udaje. Mna to vobex netrapi. Ja som len dala odporucanie, ze to ide aj inak.

nikolkvetinka
autor
7. apr 2021

@krisbar však nič sa nestalo
Tak ako ste napísali dali ste mi odporúčanie, že to ide aj lepšou cestou
HBO si niekedy predplatim, keď budem viac sedieť pred tv. Len som dostala chuť si to kuknúť a viem že HBO nemám a chcela som si to uľahčiť aj bez predplacania

makoantena
2. jan 2025

Hľadám seriál Simon & Simon v českom dabingu!

Ahoj všetci, nevie niekto, kde by som mohol zohnať seriál Simon & Simon z roku 1981 v českom dabingu, ktorý kedysi vysielala Prima? Už dlhšie ho hľadám a bol by som veľmi rád, keby sa mi ho podarilo nájsť. Ak máte nejaké tipy alebo viete o nejakom zdroji, budem veľmi vďačný za každú informáciu.