icon

Kde sa oplatí kúpiť elektrospotrebiče?

4. nov 2023

Zienky, kde sa viac oplatí kupit práčku, umývačku riadu atd… Dakujem🙂🙂🙂

xsimonkax
4. nov 2023

Datart a Nay najdrahší, Alza je fajn. Najlepšie Planeo majú najnižšie ceny co sa týka týchto veci

muchotrafka298
4. nov 2023

Treba si to porovnat, ze co chces a pripadne pozriet, ci by Ti nedali mnozstevnu zlavu, ak by si zobrala viac kusov u jedneho.

13uzivatelka11
4. nov 2023

My kupujeme už len v alze. Niekedy bola alza fakt Draha, ale teraz sa snažia ceny dorovnavat konkurencii, veľakrát je fakt akcia a je lacnejší spotrebič oproti ostatným. Keď nájdete aj drahšie, viete poslať koľko stojí u konkurencie a cenu dorovnaju. Ale najviac nás presvedčilo, keď sme sa po vyše týždni rozhodli vrátiť pracku, ktorú sme dosť používali, keďže som sa snažila niekoľkokrat vyprať ten gumový smrad, a keď sme ju vrátili tak nám vrátili plnú sumu, čo sme ani nečakali.

lucijalucy
4. nov 2023

Keď sme brali viacero spotrebičov, dali sme si spraviť cenovú ponuku v alze a vyšlo nás to lacnejšie.

maranta_leuconeura
4. nov 2023

Spotrebice sme kupovali rozne, vzdy som si konkretny model vybrala a porovnala a kupila tam kde bol najlacnejsi. Nikdy to nebol jeden obchod a tie vyhodne sady co mavaju mi nevyhovovali, chcela som ine modely.

niekto2hy
4. nov 2023

Napr. je aj Domoss.

danica2711
4. nov 2023

porovnaj si na heureka.sk ohľadom konkrétneho tovaru

daniela2202
4. nov 2023

Dať si heureku , porovnávať ceny, nastaviť stráženie ceny.... každý má niečo v eshope lacné a drahšie

queen_mary
4. nov 2023

Ved ked vies co chces, tak si to porovnaj 🙄

autor
4. nov 2023

@queen_mary tak to je jasne stačí sa pozriet a vybrat to najlepsie … len ja som myslela aj služby atd … lebo na alzu som nepočula dobre ..

janagem
4. nov 2023

Porovnaj si ceny. Práčku, ktorú som chcela ja osobne som našla za lepší cenu v datarte+ tam majú komfi donasku- Donesu až do kúpeľne, pripoja a staré odnesú prec

cocacola3
4. nov 2023

Skus kuknut aj domos nam tam vysiel nas typ pračky najlacnejsie aj o 150€

cocacola3
4. nov 2023

A suseda mala peknú mnozstevnu zlavu cez andrea shop, brali práčku, sušičku a chladničku