Kde sa oplatí kúpiť elektrospotrebiče?
Zienky, kde sa viac oplatí kupit práčku, umývačku riadu atd… Dakujem🙂🙂🙂
Treba si to porovnat, ze co chces a pripadne pozriet, ci by Ti nedali mnozstevnu zlavu, ak by si zobrala viac kusov u jedneho.
My kupujeme už len v alze. Niekedy bola alza fakt Draha, ale teraz sa snažia ceny dorovnavat konkurencii, veľakrát je fakt akcia a je lacnejší spotrebič oproti ostatným. Keď nájdete aj drahšie, viete poslať koľko stojí u konkurencie a cenu dorovnaju. Ale najviac nás presvedčilo, keď sme sa po vyše týždni rozhodli vrátiť pracku, ktorú sme dosť používali, keďže som sa snažila niekoľkokrat vyprať ten gumový smrad, a keď sme ju vrátili tak nám vrátili plnú sumu, čo sme ani nečakali.
Keď sme brali viacero spotrebičov, dali sme si spraviť cenovú ponuku v alze a vyšlo nás to lacnejšie.
Spotrebice sme kupovali rozne, vzdy som si konkretny model vybrala a porovnala a kupila tam kde bol najlacnejsi. Nikdy to nebol jeden obchod a tie vyhodne sady co mavaju mi nevyhovovali, chcela som ine modely.
Napr. je aj Domoss.
porovnaj si na heureka.sk ohľadom konkrétneho tovaru
Dať si heureku , porovnávať ceny, nastaviť stráženie ceny.... každý má niečo v eshope lacné a drahšie
Ved ked vies co chces, tak si to porovnaj 🙄
@queen_mary tak to je jasne stačí sa pozriet a vybrat to najlepsie … len ja som myslela aj služby atd … lebo na alzu som nepočula dobre ..
Porovnaj si ceny. Práčku, ktorú som chcela ja osobne som našla za lepší cenu v datarte+ tam majú komfi donasku- Donesu až do kúpeľne, pripoja a staré odnesú prec
Skus kuknut aj domos nam tam vysiel nas typ pračky najlacnejsie aj o 150€
A suseda mala peknú mnozstevnu zlavu cez andrea shop, brali práčku, sušičku a chladničku

Datart a Nay najdrahší, Alza je fajn. Najlepšie Planeo majú najnižšie ceny co sa týka týchto veci