Kde ste sa naučili pracovať s Excelom?
Kedy kde a ako ste sa naučili pracovať s excelom?
Bolo to v škole alebo za pochodu v práci či absolvovali ste nejaký kurz alebo sa učili samé doma pretože vás to zaujimalo?
Celkom ma to zaujíma ako sa ku tomu dostane človek ktorý o ňom nevie nič. Napríklad my sme s ním v škole nerobili ( možno tak okrajovo na strednej) takze ho viem akurát tak zapnúť a nemám ani sajnu čo a ako sa tam robí. a nemyslím si že väčšina ľudí ktorí ho nepotrebujú si len tak doma sadne s kavou a povie si že idem sa venovať Excelu. A pritom ho skoro v každej práci vyžadujú tak ma zaujíma či je to výsada čisto tých ktorí študovali na vysokej škole odbory kde potrebovali denne Excel.
Mne príde ako veľký strašiak možno preto že o ňom nič neviem a možno to tak v skutočnosti ani nie je. Ja som využívala len word PowerPoint a Excel som ku ničomu nepotrebovala.
Chcela by som vedieť s ním pracovať už len pre svoj dobrý pocit aby som nejak nezaostávala len ako píšem príde mi to ako niečo neuveriteľne ťažké a vážne na čo si človek musí urobiť kurzy podobne ako na vodicak 😂tak budem rada keď sa podelíte ako ste sa vy ku nemu dostali a prečo a či aj človek ktorý nemá ku tabuľkám a takým technickým veciam vzťah ma šancu sa naučiť
Ahojky. Čo sa týka mňa, nabalovalo sa to počas kariéry, na všetkých pozíciách som Excel využíval, od servisáka, reprezentanta, cez marketingového a obchodného manažéra až po projektového. Každá pozícia mi niečo dala. Už viackrát ma napadlo odovzdávať moje skúsenosti z Excel, Word, Powerpoint, Windows, Outlook, Teams a mnohých iných programoch ľudom, ktorí to potrebujú. Ak chceš, napíš mi súkromnú správu.

Pri exceli je to tak ze ked ho nepouzivas tak zabudnes tie funkcie a vzorce. Takze ak skolenie tak super ale treba ho aktivne pouzivat. Idealne dennodenne.
Ja som sa najviac naucila v praci, od kolegov analytikov a super na ucenie su na instagrame reels napr miss excel, excel tips atd to iste aj s power pointom perfektne napady su na IG u napr jacob ppt, fastppt