icon

Kedy dávať negatívne hodnotenie na bazáre?

17. sep 2024

Tie ktoré predávate veci po sebe a deťoch na bazáre, kedy dávate negatívne hodnotenie?
Nádejná kupujúca má kontaktovala ešte koncom augusta, dostala údaje k platbe, po 10 dňoch napísala, či môže poslať 💸. Následne napísala že peniaze previedla, poslala aj adresu po týždni sa opýtala, či došla platba...
Platba nedošla ale moja trpezlivosť áno, je to značková vec za 2€, vec zabalená v obálke, adresa napísaná a kupujúca sa týždeň neozýva.

Strana
z2
eternity24
17. sep 2024

@simca06022011 áno, stále. V boxe si môžeme balik iba vybrat. Ale odoslať sa ním nedá. To bud poštou alebo potom do najbližšieho mesta.

andrea_82
Odpoveď bola odstránená
andrea_82
17. sep 2024

@miroslava21 ja som raz cakala zasielku, predavajuca nereagovala ani na spravy, tak som to na 7. den dala zrusit. Dostala som automaticke negativne hodnotenie. Pritom s tym predavajuca nemala absolutne ziadne naklady, to ja som bola ta poskodena. Tak som teraz tiez cakala, ze ma to pusti dat negativne hodnotenie. Nie, dali to ako zrusenu objednavku a pani tam ani po mesiaci o neprebratej zasielke nema ani zmienku. Ked som pisala, odporucili mi, ze si ju mam zablokovat. Ved oni su spokojni, svoj poplatok dostali...

miroslava21
17. sep 2024

@andrea_82 no, zaujimave, prave pri neprevzatych zasielkavh maju pustit hodnotenia. Aspon budem vediet

Strana
z2