Kedy sa zruší stará aplikácia VÚB banky?
Ahojte, vie mi niekto povedať kedy sa má rušiť stará aplikácia? Mne v júni volali z VUBky, kde ma presviedčali aby som si nainštalovala novú apku, lebo stará sa čoskoro zruší. Nevedela mi povedať kedy presne, ale ževraj čoskoro. Vzľadom na dosť zlé hodnotenie a recenzie tej novej apky s tou inštaláciou otáľam. No ževraj keď sa stará apka zruší, bude asi ťažšie aktivovať novú. Neviem či len strašia alebo to tak bude. Aké máte skúsenosti s novou apkou? ..... Ak by mal byť nejaký presný termín kedy sa zruší stará apka, tak snáď by to mali dať klientom vedieť v tej starej apke nie?
Manžel má VÚB - nová appka je ok. Nevidím rozdiel pri bežnom používaní. Aj on sa dlhšie bránil ale nakoniec to dal sám za 2h (aktivácia novej app). Ale sám mi povedal, že nato potreboval aj tú starú app. Pokiaľ viem tak stará app funguje kvôli podnikateľským subjektom lebo podnikateľské účty sa dajú spravovať iba cez starú (v novej vraj ani nie je vidieť podnikateľsky účet). Toto mám ale len sprostredkovanú info od mojich klientov ktorý majú VÚB.
Neinstaluj si novu pokym stara funguje
Ked si das novu, k starej sa uz nebudes vediet naplno vratit a nova je samy bug
Neinstaluj si novu pokym stara funguje
Ked si das novu, k starej sa uz nebudes vediet naplno vratit a nova je samy bug
@vanilkovazmrzka daju sa používať obe,ja mam obe v mobile ale používam iba starú
Ja mám bohužiaľ už novú, cele zle.. ak nie je možnosť Apple pay, tak platím prevodom cez appku a nikdy ma nepresmeruje na stránku obchodníka, nedá sa spárovať platba a stornuju celu obj vacsinou 🤦🏻♀️
Treba si nainštalovať novú kým ide stará pototm už to nepôjde , ja mám obe viac sa mi páči tá stará 🙈
Prosim vas ludia kde je logika aby ste na instalaciu novej apky potrebovali staru? Ked stara nebude a novy klient si zalozi ucet, to si uz ako nikdy nestiahne novu apku lebo stara uz bude davno niekde pochovana?
Prosim vas ludia kde je logika aby ste na instalaciu novej apky potrebovali staru? Ked stara nebude a novy klient si zalozi ucet, to si uz ako nikdy nestiahne novu apku lebo stara uz bude davno niekde pochovana?
@vanilkovazmrzka jasné, že stiahne, nemôžu ťa úplne stopnúť od internet banking 🫣🫣
Ja mam obe lebo v novej nemam podnikateľské účty/ akože cele zle / ale používam iba starú. Neznášam tu novu .
@vanilkovazmrzka pretože stará ti ako klientovi vygeneruje ID ktoré zadáš do novej.
@vanilkovazmrzka pretože stará ti ako klientovi vygeneruje ID ktoré zadáš do novej.
@pictbridge tak potom mate odpoved dokedy bude fungovat stara apka. Dovtedy pokym budu existovat klienti, ktori uz maju staru a este nemaju novu
@nikus_259 Rušenie starej aplikácie prebieha už dlhšie, tento rok by však už mala skončiť a mala by fungovať následne len podnikateľom kvôli podnikateľským účtom. Čo sa týka novej appky je to asi o zvyku - je mierne iná ako stará, niektoré veci sú v nej ale nové, jediné čo mi tam chýba je že neukazuje čakajúce platby ale dá sa na ňu zvyknúť. Aktivácia prebieha cez starú aplikáciu, ktorú generuje aktivačný kód do novej aplikácie ale dá sa vygenerovať aj cez internet banking (takže nemusíte mať len starú appku), dokonca tí klienti, ktorí majú iba internet banking si môžu už aktualizovať nový internet banking. Všetko vás vedie krok za krokom len treba čítať a klikať. Zatiaľ pokiaľ sa nezruší stará môžete používať obe bez obmedzení. Zmena nastáva hlavne kvôli bezpečnosti pretože nový IB/MB generuje nové ID každému klientovi, kvôli ochrane údajov.
Čo sa týka platenia kartou ako tu niekto spomínal, overenie platby kartou žiaľ vyhadzuje do starej appky - na to aby to ukazovalo v novej nestačí starú appku len jednocho odinštalovat ale treba ju najskôr deaktivovať a následne overenia na platby kartou chodia do novej aplikácie.
ďakujem všetkým za reakcie. Asi si tú novú apku predsa len nainštalujem, ale kým funguje ešte stará, tak si ponechám aktívnu aj tú. Minimálne kým si nezvyknem na novú.
No tiež ma presviedčala pani z VÚB aby som začal používať novú appku.Mam obe skúšam aj tu novú no nejako si na ňu nemôžem zvyknúť a stále sa vraciam k starej zdá sa mi prehľadnejšia.No možno to je len o zvyku.Vraj čoskoro starú zrušia.
A aky je problem v tom si novú aktivivať a ďalej používať starú kym ide? Či budeš potom utekať do banky lebo stara uz nejde? Mňa neraz odfajčili že sa treba objednat, tak ak ti nevadi byť par dni bez bankingu lamentuk ďalej😂
Ak zotrváme pri pôvodnej a nedáme si novú a bude nás dosť tak starú nevypnu.
A ako si aktivujem sám doma novu aplikáciu? Keď mám len starú v telefóne poviete mi niekto postup prosím vas

tu sa pripnem, stále mám starú appku a nechcem si tiež dať novú..