icon

Kedy vyjde očakávané video o Kardošovej?

20. mar 2024

Dnes hovorila že vyjde video? Príbeh už zmizol tak neviem ale čakám celý deň a nič som zvedavá

lonely66
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
20. mar 2024

@wolf_ asi tak 👍🏽

tamta
20. mar 2024

@wolf_ prečo rypavo? Tiež som sa to chcela spýtať, kto to je a nepotrebujem si honit ego... 😃 Googlit mi v tomto prípade fakt nenapadlo, síce na Google je všetko, ale kto mal vedieť, ze nešlo o nejakú no name osobku? Zas to toľko neprezivaj 😉

wolf_
Autor odpoveď zmazal
tamta
20. mar 2024

@wolf_ ja to teda nevidím.. 🤷🏼‍♀️ Úplne normalna otázka, ktorú som chcela položiť aj ja.. Nebuď taka vztahovacna.. Daj si radšej čokoládu, si úplne zbytočne podráždená..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
megg1
20. mar 2024

@wolf_ akokeby bolo zle sa spytat,na slovensku sa tak divne rozmysla, vsetci vsetko vedia a nesmu sa opytat (na to, co nevedia)

wolf_
Autor odpoveď zmazal
ivaa_
20. mar 2024

@wolf_ buď si tá osoba ty alebo si jej nejaká kamoška 😅 lebo reaguješ jak 13ročné decko

wolf_
Autor odpoveď zmazal
autor
20. mar 2024

Pozrite každý kto ju pozná vie o čo ide nepotrebuje sa pýtať a kto nepozná si myslím, že ho to nemusí ani zaujímať otázka bola smerovaná na tých, ktorí ju poznajú a tiež čakajú na video ako ja

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
20. mar 2024

@lonely66 akých vyvolených? Ma vyjsť video na ytb prečo nebola aktívna niekoľko mesiacov a čo sa vlastne stalo.. zaujíma ma prečo jej firmy vedieť jej už asi bývalý priateľ proste veľa veci čo mi nesedia… včera dala príbeh že dnes vyjde video - teda ak som si to dobre zapamätala ale príbeh zmizol preto som sa spýtala tu

autor
20. mar 2024

vedie*

lonely66
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal