icon

Koho najradšej sledujete na Instagrame a prečo?

9. jan 2025

Caute,len tak mi napadlo,neviem ci tu tato tema je a ci vobec moze byt,ale koho najradsej sledujete a preco?

oblaacik
9. jan 2025

ardiryzekova 🙂

deti95060810
9. jan 2025

samo-zvaný

elenka74
9. jan 2025

Ja milujem jazvečíkov, tak sledujem ich 🙂

slavomira236
9. jan 2025

Ani nemam insta. Dost casu stravim na konovi to mu staci

stellarstar
9. jan 2025

Bucka, ivf kráľovná ci jak sa vola a zahraničných kt nepoznáte

lindous
9. jan 2025

Mojich priateľov a profily rôznych výskumných skupín a laboratórií z môjho odboru, ale tí asi nebudú zaujimať davy 😂 tak napr. fitgreenmind, nie sme síce vegani, ale mám jej recepty rada ako inšpiráciu a baví ma aj podanie…a najaktivnejsie čo som kedy na ig sledovala a fakt sa tešila na každý ďalší príspevok je asi stepbystpn a jeho cesta stopom do Nepálu

moonlight1210
9. jan 2025

Velmi vela profilov. Aktualne 334.

Tvorive kanaly (aktulane mam nastartovany challenge 365 - nakreslit 365 obrazkov 22x22 za cely rok), moda, zariadovanie domu (vratane DYI nabytkov a vychytavok), zvieratka, priroda, tanec, historia, veda, ... a britska kralovska rodina, su mi velmi sympaticki A vdaka tomu mi vyhadzuje aj ine kralovske rodiny, co maju spravovane profily na insta.

Ale ano, zislo by sa to uz pretriedit.

A najcastejsie odtial ziskavam pesnicky a skladby na pocuvanie. Ked sa mi zapaci podmaz, vyhladam ho cez shazam a stiahnem si to.

Sledujem aj par slovenskych profilov (dejepisinak, pppeter, fero joke, ... a zomriofficial, tam sa vzdy strasne nasmejem).

miadi
9. jan 2025

Uz tam roky nechodim a sledovala som Celeste barber ci ako sa vola 😃australcanka co si robi srandu z celebrit a napodobnuje ich neprirodzene pozy

lamonita
9. jan 2025

Napriklad NASA a balonovych dekoraterov napríklad _babalony

heln
9. jan 2025

ja sledujem tvorive kanaly, a napriklad tomasvepi - rozprava o reci tela...

autor
9. jan 2025

Baby a nesledujete niekto aj zorganizovano. Viem ze ma problem s vlasmi uz dlhe roky. Ale to preto si dala teraz tu parochnu? Neviete.

autor
9. jan 2025

@heln tomasvepi pozeram aj ja.
Ja mam rada strasne lov_lifestyle

konikmodry111
9. jan 2025

Ja sledujem ludi co pridavaju recepty, roznych kucharov atd. Ale tak ja som sefkucharka tak sa kus inspirujem ☺️

autor
9. jan 2025

@konikmodry111 to aj ja. Ale preto, ze vzdy viem co varit. Aj ked si ich vela krat upravujem tie recepty

jaond19
9. jan 2025

Zomri, emefka, jazoberem lopatu a podobne srandicky.... nieco kreativne (srdce z jerabin), nieco z kuchyne (chillithatuy), celebrity (moby), beznych ludi (stanclova ivana, flying doctor)... len taka mala vzorka. Nie vsetko som napisala spravne (viem)

autor
9. jan 2025

Ja mam este celkom rada matykara,alebo travelistan aj ked teraz po ich kauze mam radsej Peta Hlinicana. Uz moc ani podcaty nepocuvam ich. Alebo lyggo a jej linky 😂

lenrol001
9. jan 2025

Fyzioterapeutov a cvicitelov jogy, cestovateľov,

nelca84
9. jan 2025

Pampi zavacku 👌👌👌

terezkaarthuramax
9. jan 2025

Uzasnu pani Dagmar a jej uzasne autisticke detičky. Jedno z nich uzasne maluje

terezkaarthuramax
9. jan 2025

A nasu. Milu pani majsterku co ucila cukrarinu a moju oblubenu skupinu Kalush

lenka2232
Odpoveď bola odstránená
katica06
9. jan 2025

Nikoho, nemám insta a nechýba mi to

lulu5
9. jan 2025

mamastvorciat

lila246
9. jan 2025

@autorka aka kauza bola s travelistanom prosiiim ? :O nejak mi to ušlo

autor
9. jan 2025

@lila246 v podcaste uz tusim v 99 casti nebol Peter Hlinican. No a tam to v tej casti aj vysvetlovali ze preco. Peter to aj na svojom profile medzi sviatkami v storkach vysvetloval. Navratil ho obvinil ze travelistan chcel prepisat Hlinican na seba. A ze Hlinican zrusil pristup na instagramove konto Travelistan Navratilovi. Cize sa pohadali a teraz funguju kazdy na svojom profile a o firmu sa dako natahuju.

ada510
9. jan 2025

Môžete mňa kľudne 🙈
adr.iana6706