icon

Koho sledujete na instagrame?

5. aug 2021

Píšem radšej anonymné pretože tu sa ti dostane kritika aj za otázku aký máte deň.
Tak mi napadlo koho sledujete na ig, pretože celkovo už nemám čo pozerať na ig, chcela by som nájsť niečo zaujímavé, žiadne umelé barbiny, ani primitívni youtuberi. V podstate to záleží od mojich koníckov a záľub ale skúste mi sem hodiť nejaké tipy, možno sa mi niečo zapáči, a inšpirujeme jedna druhú.

Strana
z3
fantaghiro21
6. aug 2021

@katka5161 🤣🤣🤣rehocem sa. Tiez si to presne vravím. Niektore ženské cellom slušne aktívne na MK v profile s 20 000 prispevkami, ale ony su stará skola a nemajú čas.
🙈🙈🤣🤣
Ja som si otvorila učet na ig asi pred 3 rokmi. A neverdela na co to je dobre...
Pred deckami som bola aktívna tustistka, fotografovania, teraz memam taku možnosť asi zdravie... Ale vela som fotila. Prirodu. Kvety...
Mam záhradu, kvety, dom, mali sme psa, 2 deti, jedno autiznmus., sťahovali ame sa, kúpili chalupu, prerabali a prerábame, zariadujeme. Učím sa akurát latincinu, dorabam si nadstavba, aktívne sa snažím čítať a stale vzdelávať v angličtine ktorú som takmer zabudla a vysla z nej...snažím sa nasáva informácie ohľadom autizmu a podobne temy ktoré ma zaujímaju o záhrade, kvetoch, temy ohľadom prerabania,...
Využívať internet na prospešné...
Tiež som na trafila na super doktorky, psycho, rady ohľadom stravovania pri Celiakiach, histaminu a podobne.
A prišla spm na to, ze ked som slapala na maximum, doszala spm sa zdravotné tam, kde. Som. Chodím na injekcie a mam zdravotné problémy...
Pre mna najväčší relax momentálne ked nemôžem vykonávať turistiku kvety, kniha, študovanie,.. Forma psychohygieny. A ako odreagovanie mam ig, Facebook - stánky a vtipmi a to co ma zaujíma

Inak.. Celková denna aktivita na iq mi vyhodilo 9 minút za deň To je asi ten cas na hajzli ked sa vytoto😂😂

angelyana
6. aug 2021

@jana_eyre_2 ja pocuvam podcast radia express kriminalne spisy a odvtedy vidim v kazdom muzovi vraha a sexualneho predatora🙈 aj ten tvoj tip vyzera super, pohladam to

jana_eyre_2
6. aug 2021

@angelyana 😅 áno aj ja vyhľadávam také témy a potom som paranoidna a vrahov vidím všade 😅..

unicornlady
7. aug 2021

Ja síce instagram nemám, ale napr. si rada pozriem cestovateľov na youtube- Yes Theory (napr. iný pohľad na Afganistan bol zaujímavý)

zuziiiii
7. aug 2021

Nemám instagram stačí mi MK

zafir01
7. aug 2021

Z 90% sledujem športovcov a mojich známych športovcov, či ľudí s aktívnym životným štýlom, napr aj matky podobne mne, bezkyne, turistky, cestovateky. A ešte Fero-joke, to tak pre zábavu, niekedy som na ig není aj týždeň, niekedy som aj celú hodinu na ňom v jeden deň.

stella25
9. aug 2021

@zuzuliennka1 ahoj. Prosím ťa, ktorých logopedov sleduješ a máš dobré skúsenosti. Budem rada ak mi poradis . Ďakujem 🙂

Strana
z3