icon

Komentáre vo fóre - dátumy príspevkov

19. aug 2025

Ľudia, ak komentujete pozriete si dátum toho príspevku?
Tento týždeň sa asi ,,roztrhlo vrece,, zo zablúdenenými komentármi. Pred 2. rokmi som bola vo veľkej časovej tiesni. Ozaj som nevedela kam skorej. Tak som sa pýtala či sa (niečo okolo deti) dá absolvovať za deň či iba za dva. Po vyše 2r od niekoho, kto niečo podobné absolvoval za deň, včera na vlanajší príspevok keď som dostala veľa ovocia a bála som sa , že sa pokazi, komentáre čo mám s tým ovocím robiť po roku a 2m. Na jar bola dcéra v Poľsku a pred odchodom som zhaňala jednu kartu, po piatich mesiacoch mi niekto napíše.V júni som písala kvôli dovolenkovej destinácií kde som sa práve nachádzala, a chcela navštíviť jednu pamiatku. Dnes prišla odpoveď, Načo?

sissy27
19. aug 2025

@anonym_autor dnes niekto reagoval na moj prispevok z roku 2014, normalne som mala problem vypocitat ako davno to je 😂

trema
19. aug 2025

ano, pozriem sa na datum.. ja hlavne neviem, odkial taku staru temu vyhrabu 😀

lindous
19. aug 2025

tiež mi občas príde upozornenie, že niekto komentoval nejaký príspevok ako ja, ale aj po rokoch, ak som nevypla upozornenia… pri nejakých osobných problémoch autorky tomu úplne nerozumiem, tam si to podľa mňa človek fakt nevšimne… ale pri takýchto ako čo robiť s ovocím alebo ohľadom dovolenkovej destinácie tá odpoveď môže pomôcť niekomu ďalšiemu kto sa k tej diskusii dostane cez vyhľadávanie, ja napríklad vždy hodím čo potrebujem do lupy a často nájdem, vlastne diskusie potom nezakladam

biba_18
19. aug 2025

ja nepozerám - aj keď to už nepomôže tebe - môže to pomôcť niekomu do budúcna…

anonym_a69932
19. aug 2025

Obcas pozeram na datum a viem si uplne lahko predstavit ako sa to moze stat. Castokrat ked googlim nejaku otazku, vyhodi mi ako prve diskusiu na mk a teda aj riadne stare, cize keby som sa chcela zapojit, odpovedala by som na x rocne temy. A suhlasim s naorom vyssie, ze moze to pomoct inym, temy resp. odpovede si vyhladavaju nielen autori, ktori ich zalozili.

diewcatqoo
19. aug 2025

Ja vacsinou vypinam hned komentare takmer vo vsetkych temach, kde reagujem. Ale ked ma niekto oznaci, tak mi to vyskoci. A hej, tento tyzden mi prislo zopar upozorneni na komentare stare aj 5 rokov 🙂

natinka36
19. aug 2025

Mne sa napriklad vcera stalo ze som mala medzi novymi diskusiami stare. Vsimla som si to podla toho, ze tam bolo mrte komentarov a napisane pridane pred minutou ale ked som rozklila tema bola z roka 2017 😃 takze asi za to vcera ti pisali.. to tu blblo a uz sa mi to stalo parkrat

autor
19. aug 2025
@biba_18

ja nepozerám - aj keď to už nepomôže tebe - môže to pomôcť niekomu do budúcna…

@biba_18 môžno niekto.niekedy dostane desňu rýchlo kazdiaceho sa ovocia ale ďalšie boli dosť špecifické veci čo sa veľkou pravdepodobnosťou nebude opakovať

domak2
19. aug 2025
@anonym_autor

@biba_18 môžno niekto.niekedy dostane desňu rýchlo kazdiaceho sa ovocia ale ďalšie boli dosť špecifické veci čo sa veľkou pravdepodobnosťou nebude opakovať

@anonym_autor lebo keď je človek v téme pod ňou mu vybehnú "podobne diskusie" , a tým ze je práve v čerstvej, nie každému dopne ze ďalšia téma co otvori bude 5 rokov stará, plus potom táto téma vybehne na stene a uz to ide 😅

liusa82
19. aug 2025

jasné aj mne odpovedajú a označujú ma po x rokoch v starej diskusii.A komentujú v nej.Ja ani neviem aj zabudnem že som tam vôbec písala niečo😊 Ale aspoň sa zasmejem a pripomeniem si čo som kde popísala

marcellka32
19. aug 2025

V roku 2012 diskusia - včera mi tam niekto dal komentár...tak som počítala ako som na mk už dlho 🙂

moonlight1210
20. aug 2025
@marcellka32

V roku 2012 diskusia - včera mi tam niekto dal komentár...tak som počítala ako som na mk už dlho 🙂

@marcellka32 toto sa mi stalo nedavno tiez. Ja pozeram: to som tu fakt uz tak dlho? 🤣

moonlight1210
20. aug 2025

Obcas tieto oneskorene odpovede pobavia, lebo vyzneju vtipne.
Napriklad ked v 2016 zena riesi, ze muz ma mozno milenku a chcela by mu to dokazat a nevie ako.
A v 2025 dostane odpoved: Vsak mu pozri mobil.

Zase na druhej strane je mile, ked po rokoch sa niekto takto zrazu spyta, ako dana autorka svoj problem vyriesila a ci je uz ok.
Niekedy dostane dokonca aj odpoved, ak autorka este na mk chodi.
Tak pekne to nakoniec celu diskusiu uzavrie.