Kto je najbizarnejšou osobou na Instagrame?
Koho sledujete na insta kvoli tomu ze je bizar?:D
Na mňa raz vybehla taká Ruska. Strašne urobená, milión plastík, asi aj rebrá vytiahnute, lícne kosti asi 4 násobné, no hrozný bizar fakt
@laskonka_lasky akurat mi to vyskocilo 😀😀😀 novy tovar chnapky do kuchyne 😀😀
@sweet20 a guma krém na tvár si postrehla?😄😄aj mne ich ráno vyhodilo
Netreba opominat evu polackovu
Na Instagrame je toľko bizaru, že sa ani nedá vybrať ten naj.. preto tam sledujem len príjemne profily, aspoň trocha pozitivity, hoc aj len hranej..
Nesledujem,ale obcas mi vyskocia videa katerina alebo katezina sa vola. Tej dievcine vobec nerozumiem. A ceska adel to je tiez riadny bizar. Obcas som pozrela videa honzika toho nabuchaneho seladona,co vola zeny mrenky. Raz som mu napisala komentar a asi sa mu nepacil 🤭 a zablokoval ma. Tak uz mam po zabave. Ale inak na toto si uz davam pozor a nepozeram videa takychto ludi,nechcem ich podporovat.
Michaela Mondekova
@vanilkovazmrzka po tom vcerajsom videu snad viac ludi pochopi ze ona je uplne mimo, neprekvapilo by ma keby ma zopar psychiatrickych diagnoz
@caroline_ myslis Bianka? Určite to robia pre lahčiky za dva týždne sa dajú do kopy ako sa strašne milujú
@caroline_ asi mame ine kriteria definujuce -bizar- 🙂
@anonym_autor ja sledujem ako bizar Anetku Slotovu. Nemôžem si pomôcť ale keď povie slovo hodnota a pritom spáva so starcami za peniaze alebo sulikom či prezentuje sa ako prezentuje tak mám dosť:D a keď sa jej spýtajú co ona prinesie na stôl tak nevie ako odpovedať. Ja sa úprimne ani nečudujem že nemá vzťah. Toto je do vzťahu iba ja chvíľu kým si chlap uvedomí že toto do budúcnosti nechce. Potom ma ešte veľmi baví sledovať ako povysenecky je sebavedomá, silou mocou sa to sebavedomie snaží každému ukázať no v skutočnosti je nešťastná a tak chodí na úpravu za úpravou každú chvíľu. Za mňa je to stratená osôbka, no keď sa nudím, rada si ju pozriem. Shopaholic Adel je už out tak aj Anetka postačí🙂

@really8 Veď to,že jednak koľko lajkov a jednak koľko ospevných komentárov,akože ja nechápem,kam tento svet speje 🙈