icon

Kto je používateľ @realny a čo píše?

minenkak
9. jún 2024

Kto je @realny a čo píšeš,nájdem už len vymazané príspevky a iné príspevky či je normálny

matullienka
9. jún 2024

@minenkak nie je

matullienka
9. jún 2024
minenkak
autor
9. jún 2024

@matullienka už nie ale len teraz niekdy zrušil účet,ja nájdem už len vymazané príspevky,tak či píše

minenkak
autor
9. jún 2024

@minenkak čo píše

matullienka
9. jún 2024

@minenkak bol vulgárny a každého urážal. On účet nezrušil samn, jemu ho zrušil mk

really8
9. jún 2024

Nejaky zakomplexovany chujko ktory nam zensm prisiel ukazat kde je nase miesto. Rozumej v kuchyni a podla potreby v posteli.

demodun
9. jún 2024

Bol vulgárny

minenkak
autor
9. jún 2024

Ďakujem všetkým,čo pochopili otázku

evcagabi
9. jún 2024

To bol ktory? Ten , ktory sa hral na velkeho cava?

minenkak
autor
9. jún 2024

@evcagabi veď ani ja netuším,vždy nájdem len zmazané komentáre

demodun
9. jún 2024

@minenkak ja som ho zachytila v tej téme o mene Samantha. Obul sa dosť nepríjemne do Slovakboya za to, že pochválil "moderné," cudzokrajné mená. Vraj má nemcovi bozkávať rit alebo niečo také...
Vraj naše sú Fero, Jožo a pod
Tak mu to tam vysvetlili

h2
9. jún 2024

@minenkak Prečo ťa trápi, že práve tento človek je preč? Zachytila som zopár jeho príspevkov, na jeden som mu aj odpísala, lebo písal úplne od veci a bol vulgárny.

minenkak
autor
9. jún 2024

@h2 netrápi ma, pýtam sa ,že čo písal ,nikdy som to nezachytila alebo si nepamätám

h2
9. jún 2024

@demodun Ja som si ho všimla v diskusii, či je dôvodom na rozvod, keď muž nie je zamestnaný. Úplné sprostosti tam trepal. A videla som ho aj v diskusii o Samanthe, tam už som radšej ani nereagovala.
@minenkak

minenkak
autor
Odpoveď bola odstránená
demodun
9. jún 2024

@h2 vlastne áno, nevedela som, kde som ho ešte videla. Prišiel, urobil si dobre a prašil het. Šašo 🙄

maxalla
9. jún 2024

Troll. Dobre, ze je prec.