Ktoré aplikácie na detské rozprávky odporúčate?
Prosím vás, ktoré mi odporúčate?
@janica_ čiže jedine tieto existujú? Nevieš mi odporučiť ešte nejaké audio alebo cd pre 3 ročné prosím ťa?
Este na youtube su rozpravky na pocuvanie. Co som kedysi pocuvala z platni ako mala som tam nasla (Tri prasiatka, Trojruza, Labakan, Zabiatko…) . Netvrdila som ze existuju len tieto, my ine nemame, pockaj kym ti poradia dalsi rodicia, bohuzial viac odporucit neviem.
@janica_ ja readmio neodporúčam
Tie zvuky fungujú ako sa im zachce.... za tu sumu totálna nekvalitná
Tie príbehy sme mali za 2 týždne komplet prečítané. Možno 3-4 boli pekne, zvyšok o ničom.
Dcéra je knihomol, čítame denne, miluje rozpravky, ale už po týždni povedala ,,mamka prosiiiim tie z telefónu nie!!!!"
@simona20201309 s tym fungovanim zvukov nemozem suhlasit, funguju presne v tych miestach kde su vyboldovane. Nas maly ma 3 roky a ma to rad, zalezi od dietata. Chces mi povedat ze niekolko sto pribehov ste precitali za 14 dni? Vam asi neostava nic ine ako chodit raz tyzdenne do kniznice.
@janica_ tak komplet v kategorii 5+, ale ktoré nás zaujali samozrejme. Tie rozprávky sa v jednotlivých kategóriách opakujú. Skratka nepáčia sa nám ani príbehy, a nezaujali nás
Samozrejme že do knižnice chodíme, síce už len každý druhý týždeň, keďže už knihy berieme hrubšie, kde je menej obrazkov a viac textu a naraz 15-20knih.
@simona20201309 môj ma 4 roky, veľa čítame tiež, ale tieto z Readmio sa mu veľmi páčia a aj mne- aspoň tie ktoré sú zadarmo zatiaľ lebo len skúšame asi týždeň. Audio na nete sú veľmi agresívne. Začal mať z nich reči ako zabijem a zomrie a podobne… takmer v každej jednej hulakajú agresívnym tónom a tie texty fakt nie sú pre detské uši. Preto hľadám niečo s čím si dal niekto viac záležať a neokopiroval 3/4 textu z Dobšinského ktorý je súborom rozprávok, ale pre dospelých, čo mnohí zdá sa nepochopili.
No mne sa tie skúšobne tiež páčili, ale potom som bola sklamaná. Niektoré sú pekne, poučné. Niektoré už čítam tak, že ani nevnímam čo čítam, tak strašne ma nudia. Možno som taka kriticka len preto, že máme precitanych strašne veľa kníh a tieto mi prídu strašne suché. Dcéra je zvyknutá pozerať na obrázky a pri telefóne musí len ležať. Možno preto nás to nechytilo. Oveľa radšej ma knihy a ja som preto aj rada.
A to vôbec nie som až taká náročná. Viem urobiť aj z nudnej rozprávky zaujímavú, ale tieto z readmio to proste nejde... nedá sa, také sú nezazivne
@simona20201309 s knihami sa nedá porovnať jasné
Ken mňa už aj knihy dožierajú dlho. Skúsila som požičať z knižnice (keďže TV sa snažím nepúšťať a už vôbec nie labkovú patrolu, ktorú mu pustili na návšteve kde bol bezo mňa) knihy paw patrol. To sa nedá čítať. Akcia za akciou. Chorá doba. Potom že deti sú prepnuté. A najväčší gól paw patrol rozprávky na dobrú noc :D. Dnes sme čítali klasiku o obrovi a oračovi zo zlatej brány a po dlhom čase fakt niečo normálne aj z kníh. Veľmi ťažko sa vyberajú normálne rozprávky pre deti. Ak máš nejaké tipy na knihy, alebo audio rozprávky tak napíš/te 🙏.
Parádne rozprávky na Spotify, tie 3 ročný syn úplne žerie a bavia aj mňa 🙂
@lampaska nepošleš mi link prosím ťa že ktoré?
Najhoršie knihy akensom kedy mala v rukách sú presne tie komerčné- labkova, peppa, a pod... to sa naozaj nedá čítať.
No v knižnici máš toľko kníh a taky výber že aj keby si denne čítala 30knih, nemáš šancu prečítať všetko za celý život. Ale naozaj je väčšina krásnych. Ja si veľmi vyčítať, že som si nevidela čitateľský. Naozaj si už nepamätám názvy kníh.
V 3r som hľadala knihy s veľkými obrázkami a minimum textu. Audio nepocuvame. Dcéra chce aby som čítala. Ak budem mat viac času pozriem si históriu vypozicanych kníh a určite si spomeniem na to, či sa oplati
Spotify alebo podmaz alebo applepodcasty atd a tam si najdite Paradne rozpravky. 60 rozpravok po 20 min. Originalne, vtipne a poucne. Fakt vrelo odporucame.
https://open.spotify.com/show/1rJtg8Rd4rH9gP0i5...

Readmio. Pri citani sa pustaju zvuky ktore dotvaraju rozpravanie, alebo su uz rozpravky nahrane aj s citanym textom