icon

Ktoré používateľky vám vadia?

5. júl 2025

Ktoré užívateľky vám vadia?

Strana
z2
sara07
5. júl 2025

anonymne

stellarstar
5. júl 2025

Také ako ty 😂

januska12323
5. júl 2025

Anonymné, ktoré obviňujú všetkých okolo alebo píšu o ničom témy.

bbalin
5. júl 2025

Také, ktoré neodpovedajú na otázky autora, ale nájdu nejaké slovo v príspevku, ktorého sa chytia a myslia si, že poznajú celý život autora a už súdia a sú najmúdrejšie, "dokonalé" :D
Mne napríklad anonymné nevadia, veď aj tak ich nepoznám a nečudujem sa, ak nechcú písať verejne o svojich problémoch

tenerifka
5. júl 2025

Nie ze vadia, ale rozculuju ma-nesamostatne a hlupe zeny zavisle na muzovi (vacsinou pritelovi/partnerovi)

stellarstar
5. júl 2025

A neschopnosť žien pohľadať maličkosti na Google ale ved na čo hľadať ked tu dostanú ihneď odpovede 🙈

tenerifka
5. júl 2025
@stellarstar

A neschopnosť žien pohľadať maličkosti na Google ale ved na čo hľadať ked tu dostanú ihneď odpovede 🙈

@stellarstar ci staci na cestovanie do Ceskej republiky pre dieta rodny list🙈

nikaeli
5. júl 2025
@tenerifka

@stellarstar ci staci na cestovanie do Ceskej republiky pre dieta rodny list🙈

@tenerifka za mňa vyhráva otázka typu 'či bude dnes (sviatok) otvorený Lidl' 🤪 s dodatkom 'žijem dlhodobo v zahraničí a letím domov na návštevu' 🤦🏻‍♀️

diewcatqoo
5. júl 2025

Preco by mi mal niekto vadit? Ved toto je len blbe forum, v zivote tychto ludi nestretnem, tak nech si kazdy pise, co len chce. A kedze je to verejne forum, je jasne, ze sa tu budu objavovat aj debilne otazky od ludi s iq -5.

muchotrafka298
5. júl 2025

Mne tu nejak tie uziatelky nevadia, velakrat si poviem len "Ty kde si nechala rozum?".Nepaci sa mi u niektorych, ale to je moj problem, ze ak ma niekto iny nazor, ako cakaju v prispevkoch, co sem daju, tak zacnu byt drze a agresivne, aj napriek tomu, ze su ako anonym a toto je diskusne forum. Vymyslene umelo vytvorene temy, to je bez komentara.

mimikarol
5. júl 2025

Mne nie že vadia, ale príde mi to úpne blbé. Keď sa niečo pýtajú alebo sťažujú (napr. na svokru u ktorej žijú) a keď im odpíše niekto niečo čo sa im nepáči, tak sú arogantné a drzé

lllaila
5. júl 2025

Mne žiadne

zmrzlinka8
5. júl 2025

každý sme nejaký a treba sa tolerovať.
skôr mi vadia také otázky, ako si položila.

ukgirls
5. júl 2025

neni mesiac aby tu nebola ta ista tema a vzdy anonymne ... po pravde tu nieje uzivatelka ktoru by som si vobec zapamatala..teda jedna ano -nesadla som si nazorovo s nou vsade bola vsetko vie a je najkrajsia na svete- ale nevadi mi .. je aka je..len sa nezapajam do debaty s nou ...

darovanie
5. júl 2025

Mne najviac také, ktoré založia tému a už sa neozvú. A potom ešte tie, ktoré sa niečo pýtajú a 1000 ľudí im povie jeden názor a potom 1 človek podporí jej názor a autorka sa chytí toho jedného človeka a poďakuje mu, že ju konečne niekto chápe🤔 a je celá šťastná, že vlastne je všetko v poriadku🫣

snowflakenel
5. júl 2025

Asi len ked niekto pise bludy, snazi,sa presadit svoje, aj ked vsetci vieme,,ze pravda je ina a ide si svoje dokola

koniarova
5. júl 2025

Také, ktoré neovládajú pravopis

zuzanita1609
5. júl 2025

Neviem prečo mám pocit, keď autorka asi chcela,aby sa tu prispievatelky menovali a tým pádom začali urážať. Niečo podobné vo vojnovej terminológii je "hodím granát a zdrhám" a vy sa tu "žerte". Zákerný anonym?! 😏

deti95060810
5. júl 2025
@zuzanita1609

Neviem prečo mám pocit, keď autorka asi chcela,aby sa tu prispievatelky menovali a tým pádom začali urážať. Niečo podobné vo vojnovej terminológii je "hodím granát a zdrhám" a vy sa tu "žerte". Zákerný anonym?! 😏

@zuzanita1609 tiež mám ten pocit... autorka asi chcela že tu začneme písať konkrétne mená...

hopatko
5. júl 2025
@deti95060810

@zuzanita1609 tiež mám ten pocit... autorka asi chcela že tu začneme písať konkrétne mená...

@zuzanita1609
@deti95060810 rovnako sledujem akym smerom sa to tu vyvinie, kedze autorkin zamer mi je jasny.

janagem
5. júl 2025

Ja mám rada všetkých. Tých s ktorými si sadnem aj nie - fóra mám na zábavu a niekedy je vtipné s čím dokážu ľudia prísť (a myslia to vážne). Mk je niekedy guilty pleasure rovnako ako si čítať vyjadrenia flat earth society. XD

nikaeli
5. júl 2025
@hopatko

@zuzanita1609
@deti95060810 rovnako sledujem akym smerom sa to tu vyvinie, kedze autorkin zamer mi je jasny.

@zuzanita1609
@deti95060810
@hopatko
.... a my furt nič 😆

stellarstar
5. júl 2025

Autorka a ty prečo neodpovedáš?

evcagabi
5. júl 2025

Napis prezyvku a ja ti napisem, ci mi vadis. Oki? 😅😅

zuzanita1609
5. júl 2025
@stellarstar

Autorka a ty prečo neodpovedáš?

@stellarstar sklamane tíško číta,že tu nelietajú vlasy a perie 😁

stellarstar
5. júl 2025
@zuzanita1609

@stellarstar sklamane tíško číta,že tu nelietajú vlasy a perie 😁

@zuzanita1609 si aj ja myslím 😂😂

guiseppinka
5. júl 2025

A nie je to anketa od admina, aby vedel, ze koho najblizsie odstranit?

papaya308
5. júl 2025

Nie že by mi vadili, ale mňa udivuje v každej jednej téme plus niektoré aj na stene dennodenne tie isté vidieť. Či je ráno, večer, sviatok piatok

jana_eyre_2
5. júl 2025

Žiadne.. len mi vadí keď niektore nevedia komunikovať inak ako útokom a chodia si sem zvyšovať ego.. nemyslím že je na niečo dobré také užívateľky menovat, samé vedia že to robia.. ale vadiť mi nevadia, vadí mi len to chovanie..

tim23
5. júl 2025

Jedna mi tu,, nesedí " názormi a štýlom akým odpovedá, niekedy je jedovatá.. Ale nenapíšem ktorá to je 😁

Strana
z2