icon

Ktoré používateľky vám vadia?

5. júl 2025

Ktoré užívateľky vám vadia?

Strana
z2
maca1984
5. júl 2025

Nicky ti nenapíšem ani keby si sa rozkrájala.
" vadia " ( schválne dávam do úvodzoviek ) mi tie, čo sú vždy najmúdrejšie, len ony majú pravdu, všade boli, všetko videli.
Neskutočne ma serú tie, ktoré tu môžu šikanovať a admin im to prehliada.
A závidím tým, čo pracujú, majú deti , ale i tak vedia byť denne na mk a byť v desiatkach príspevkoch.

tripetta
5. júl 2025

2 stalkerky, matka (nie moja) s dcérou (ich nicky, pravé mená a adresy už viem, ale to určite nepatrí do komentárov, nie som ako ony 2, nehrám ich špinavé hry). Okrem nich mi tu nevadí absolútne nikto. Dôvod je jednoduchý. Aj keď tu niektorých dajmetomu nemám zrovna v láske, nijak ma neohrozujú, nešíria o mne klamstvá pred mojimi priateľmi, neprenasledujú ma. Tie 2 ma celé roky prenasledovali, sledovali každý môj krok, a to iba preto, lebo som dokázal niečo, čo ony nie a dusila/dusí ich závisť. No teraz mi už ublížiť nemôžu aj keby sa na hlavu postavili. 💪😁

lalu_sk111
12. júl 2025

@anonym_autor Je tu niekoľko stálic, ktoré reagujú takmer na každú tému a takmer vždy jedovato, pasívne agresívne alebo inak škaredo. Dostanú za to veľa palčekov 🙂 a asi ustanovujú, v akej atmosfére Modrý koník funguje. Nebudem však menovať, pretože som v práci a viem, že by prišla spŕška grciek.

Strana
z2