icon

Láska na prenájom

cikitka123
23. jan 2022

Ahojte, verim,ze sa tu najdu dobre duše a poradia ❤
Zacala som pozerat tento serial,a chytil ma tak ,ze je to moja kazdodenna rutina🤷‍♀️Vecer po praci...a nemozem bez neho existovat😕.....Sledovala som cez cda.pl s ces.titulkami.....Ale je to len po 35.cast.(1 cast trva 2h)
Prosim kde pozriem casti dalej??nasla som mil.stranok ale bez tituliek,a bojim sa niekde pridat ,neviem ci to je platene alebo nie😁 voyo sa mi neoplati,z toho dovodu ze je len cca 8casti popredu ale ja som uuuuuuž strasne daleko. Tak načo😁 Prosim,prosim zienky poradte ako dalej🤔🤭
Zmotana som riadne 🙈
Ďakujem... Pekny vecer 🌙

Strana
z3
nikita951
Autor odpoveď zmazal
kacenocka2
23. mar 2022

Ahojte zienky, nevidela som par častí..Ako sa selin so serkanom stretli? kde je babka edy?ozaj serkan stratil pamäť ci to len hraje

nektarik
31. mar 2022

@kacenocka2 Babka odisla prec lebo sa Eda dala dokopy so Serkanom a povedala,ze s nim bude a nerozdeli ich. Tak to vzdala. Potom mali uz mat svadbu a babka jej darovala podiel vo firme. Serkan musel v den svadby letiet podpisat nejake papiere ale mal sa vratit na svadbu vcas,no jeho lietadlo havarovalo a on stratil pamat. Cely rok si nepamata. Zil v nejakej chatke 3mesiace so Selin lebo zavolal jej on,kedze si ju pamatoval este ako svoju pristelku.

nektarik
31. mar 2022

@kacenocka2 *priatelku nie pristelku :D

nektarik
31. mar 2022

Baby no a kde si teda s istou stiahnem vsetky casti do PC s titulkami prosim ? Priznavam,ze som na nom asi trochu zavisla 🤣🤣 Uz som ho videla cely a teraz ho pozeram v TV zase 🙈

katuskatt
31. mar 2022

@nektarik prehrajto.cz

nektarik
31. mar 2022

@katuskatt dakujem 🙂

kacenocka2
31. mar 2022

@nektarik 😀pochopila....

lujzaveghova2100
15. apr 2022

Dobrý, deň pozerala som na najserialy do 49 časti a od včera to nejde spustiť ani časti co osm videla pýta VPN ci co a milujem ten seriál dostala som typ na andalib pozerať ale tam mi stále vyhodí té musím vyčistiť telefón tak neviem ci je dobra ta stránka aby to nebol nejaký vírus kde by so mto vedela dopozerať akurát osm pozerala ako s a vzali konečne a neviem kde nájdem ďalšie časti budem vďačná

1302
17. apr 2022

@trema ja som na fastshare stahovala sk dabing ale od 78 casti tam uz niesu

kacenocka2
20. apr 2022

Čie je to 5 ročné dievča?uz mam v tom chaos jak to posunuli o 5 rokov🙂🙃

poska28
20. apr 2022

@kacenocka2 to je dcéra Edy a Serkana.

kacenocka2
20. apr 2022

@poska28 serkan o nej vie, ze je to jeho dcera?

martinka0031
20. apr 2022

@kacenocka2 nevie,Eda mu to neskôr sama povie.

triomama
21. apr 2022

@martinka0031 a prečo sa vlastne rozišli...nejak.som to nezachytila,či len skočili 5 rokov?

katuskatt
21. apr 2022

@triomama vysvetlia to v priebehu časti. Oficiálne bolo, že po uzdravení sa Serkan zmenil. Začal zase pracovať,Edu od seba odháňať,povedal že ho brzdí v práci........ale pravda bola, že chceli dieťa a Serkanovi povedal doktor, že kvôli chemoterapii a liekom bude neplodny, čo nebude pravda, keďže majú Kiraz

martinka0031
21. apr 2022

@triomama ako píše
@katuskatt tak postupne sa to vsetko podozvedame.
Ďalšie časti kde hrá Kiraz sú perfektné.....takže je sa na čo tešiť .
Len škoda že dávajú len jednu časť.

triomama
21. apr 2022

@martinka0031 ina je ich dcéra aj v realnom v živote 🙂

kacenocka2
12. jún 2022

Neviete niekto koľko ešte častí do konca? Sa mi zda že dlho ide🙂

juana711
13. jún 2022

@kacenocka2 23.6. končí dvoma časťami 160,161

kacenocka2
13. jún 2022

@juana711 ďakujem

monika494
5. júl 2022

@cikitka123 dievcata, da sa to niekde ppzriet s cz dabingom ci v originale s cz titulkami do konca? Na poliakoch som ppzerala s titulkami, no teraz som nutena kukat s sk dabingom a to je cosi strasne. Uplne to derie usi, brrr..

Strana
z3