Loreanshop
Dobrý deň objednali ste si z tejto stránky zabudnuté balíky prišlo vám nieco
@bossik Zdravím ja som sa chcel spýtať či vám to aj strháva to VIP alebo či sa vám dala zrušiť karta ďakujem za odpoved
@martin1997 To VIP sa aktivuje hneď s prvou objednávkou. Ak si to zákazník nechce nechať, je potrebné to oznámiť na ten email, ktorý je tam uvedený, (neviem presne aký to bol, no viem, že mali tam uvedené, že toto je potrebné oznámiť len a výlučne na určitý email, že na ich všeobecný email/podporu takúto žiadosť neakceptujú). Po odoslaní žiadosti o zrušenie VIP mi hneď (do 24hodín) prišlo oznámenie že VIP bolo zrušené. Okrem platby za objednávku mi teda nič iné nebolo z karty strhnuté.
@bossik Hi,your vip account was deactivated.Have a nice day toto mi prišlo do 2 hodín čo som napísal na mail
Čo už človek sa učí na vlastných chybách ale keď to deaktivovali tak aspoň to viac už nebude sťahovať
@bossik len druha vec že kartu odtiaľ neviem odstrániť
@martin1997 Dobrý večer,ak ste si kartu neodstránilo,mne sa to podarilo takto ...dnes som si s tadiaľ tiež objednávala,potom mi prišiel potvrdzovaci e-mail kde bol link na moje prihlásenie,išla som tam,otvorilo mi to info o mojej objednávke a v kolónkach postupne nadol bola možnosť "spôsob platby"to som si otvorila,mala som tam zaevidovanu moju plat.kartu,bola tam možnosť kartu deaktivovať,potvrdila som to a hneď mi tam vyskočilo že pôvodná karta bola deaktivovaný,vrátila som sa na stránku,následne som si išla prekontrolovať tieto údaje rovnakým spôsobom a to cez e-mail od nich a mala som zaevidované aj zrušenie VIP platieb a moja karta tam už nesvietila,bolo tam uvedené že nie sú zadané play.karty.Tak skúste tak.Dufam že mi sťahovať nebudú nič .Pekný večer
Mne neprisiel ani mail ani nic. A dnes mi strhlo 9,90€ a neviem to zrusit. Nic mi neprislo a uz 2x mi stiahlo peniaze. Viete mi prosim poradit? Pozeram ich stranku ale neviem sa dostat po to VIP konto
@katka24879 Katka išla som podľa vášho postupu ale nedá sa zmazať. Neviem prečo :( Píšu, že sa nedá. Inak to čísielko v mene máte dátum narodenia? Potom sme na tom rovnako 🙂
@meggie.sk bola som to prekontrolovať,ale mám to tam vymazané a v mene mám svoje meno nič iné,ale na to zmazanie som išla prostredníctvom e-mailu ktorý mi po vytvorení objednávky poslali,tam bol link cez ktorý to peknéle išlo zrušiť aj odstrániť kartu,tiež mi tam momentálne písalo, že nie je zaevidované žiadna karta a z účtu už je to viac ako 7 dní neodišla žiadna platba o ktorej by som nevedela
@slnieckoma skúste si pozrieť či vám e-mail nehodilo do spamu,ja som ho mala tam
@katka24879 uz to mam uz mi prisiel aj mail o zruseni. dakujem
@martin1997 na aky mail ste pisali prosim?
Je to podvod, nikto nič neobjednávajte a VIP zrušte. Oklamali velmi veľa ľudí, dokonca aj mimo Slovneska. Na fb je skupina kde je veľa oklamaných, pošlem link ak chcete. Mne osobne banka vrátila peniaze za tento podvod, požiadajte aj vy ak ste tak ešte neurobili. Momentálne to skúšajú cez poštu. Dávajte si pozor
@slnieckoma prosím Vás, si sa Vám podarilo zrušiť VIP?
@slnieckoma ako sa vám to podarilo? Prosím poraďte
@bianka_012 poradíte mi prosím?
@tatranaka ked ste sa registrovala poslali vam mail. ja som si nasla v spame...v tom maily je link na ten kliknete a cez to sa ten ucet zrusi
@tatranaka Ja som im písala e-mail, ale bolo to už dávno, ešte v auguste. Len toto som im písala:
Dobrý deň, týmto mailom vás žiadam o zrušenie VIP resp. Opakovanú platbu na mojom účte.
Ďakujem,
A odpísali:
Dobrý deň,
Ďakujeme za valu správu.
Opakované platby pre VIP máte pre váš email DEAKTIVOVANÉ.
Všetky prípadné ďalšie maily, ktoré od nás dostanete sú ZDARMA, ich zasielanie môžete kedykoľvek zrušiť v pätičke emailu kliknutím na ZRUŠIŤ ODBER.
Želáme príjemný zvyšok dňa,
Support,
@tatranaka vtedy to však bol
Laureshop a nie loreanshop, ale je to tá istá okrádačská firma resp. stoja za tým tí istí ľudia. Nájdite si v ich podmienkach ako zrušiť členstvo VIP, musia to tam mať.
@bianka_012 ďakujem, už sa mi to podarilo
@slnieckoma ďakujem, už to mám 😊
Dobrý deň mám ten istý problém... Lenže mne sa tam nedá prihlásiť kdeže nemám účet na tej stránke... Pomôžte mi prosím co mam robiť 😟😟😟😟

@poxinka raz dávnejšie som si objednal mystery box (akože zabudnuté balíky) v hodnote 29€. A prišli mi domov 1x sluchádka do uší, ktoré sa z číny dajú kúpiť za 1€. Takže za mňa sklamanie a neodporúčal by som to skúšať objednávať nikomu. Ak má niekto lepšiu skúsenosť, budem rád, možno sa už zlepšili, no silno o tom pochybujem.