Má niekto skúsenosti so stránkou práce Studyxyz?
Prosím vas mate niekto akusenost s touto strankou prace?https://studxyz.xyz

@krasneleto ako zistim kedy bol založený web?
@agata68 staci trosku pogooglit . ja som dala cez umelu inteligenciu zistit co sa da
@krasneleto , a ake informacie sa vam podarilo ziskat?
@yevheniia84 uz som pisala vyssie, stranka zalozena v decembri, ziadne recenzie. neviem ani o co sa jedna, nakolko mi to automaticky blokuje nahlad webu
@krasneleto ,asi podvod. Mala som včera školenia,začala, a teraz ony chcú peniaze 29€ alebo 26$
@yevheniia84 nie asi ale určite ide o podvod, pisanie cez telegram kde to očividne ide cez translator nie realne s človekom ked chceš dovolať nedá sa ...
@andrea261 dobrý deň a zakaždým vám vrátili peniaze?
@8nikoleta8 odomna to dvakrát pýtali a dva krát som si spravila prevod ze to išlo a posledný krát to pýtalo a pýtalo a keď som ostala na 0 z tých zarobenych som sa vykaslala na to písala mi zena ze keď vlozim 800 to by som ťahala moje tak vyberiem 2000
@slavkakno137 akú?
@slavkakno137 áno presne toto som mala na začiatku a som povedala že blbosť a podvod ako vyšité...
@slavkakno137
O koľko ste prišla penazi
@slavkakno137 pane bože ja som chvála bohu odstúpila skôr a neprišla o nič iba o tie peniaze co idete podniknúť
@andrea261 presne som mala konverzáciu s touto pani len mne sa volala Mary a nie Lyana a pochybujem aj o tejto fotke tiež .... Proste všetko to išlo nie pramo cez osobu ale bol to stroj ktorý odpovedal je to tak nastavené... Ľudia nenechajte sa oklamať krajšie povedane oje...ť 😃🙏🏻✨

web zalozeny 12/12/2024
pozri ci je tam kontakt, nieco relevantne... mne to blokuje a nejde ani otvorit cez pracovny pc, radsej neobjednavat