Majú matky potrebu chváliť sa na sociálnych sieťach?
Ja to beriem ako miesto kde ked mas nejaky problem opytas sa kedze sa mamicky mozno s tym trapia tiez alebo maju nieco navyse ( jedlo, lieky, oblecenie..) a posunu ho dalej..
Ale nechapem dieta zacne stvornozkovat, chodit, spievat, prve prikrmy, prve slova, prve hov.. v nocniku, dalsie pozitivne tehu testy a prve co rychlo rychlo nahram do skupiny a cakam kolko like budem mat a ako kazdy bude dieta chvalit ake je sikovne a matka kazdemu dakuje s bozkavajucim emotikonom ako keby oskara vyhrala za najlepsiu matku sveta
Ja som svoje dieta na socialnej sieti nikdy nezverejnila a ani nezverejnim ( ano ani v skolke nedam suhlas aby bolo moje dieta fotene a zverejnovane) a tesim sa z jeho pokrokov ale nikdy by ma nenapadlo to dat na socialne siete keby to tie matky stihaju?! Tu davaju statusy a zdielaju tematiku ohladom “unavenej matky” ze sa cely den nezastavia ale teda aktivita na socialnych sietach neskutocna..
Mam nejaky pokriveny pohlad na svet alebo som len nemoderna matka 21.stor?

@anonym Sú aj slabší jedinci? Čiže za to že niekto je vztahovacny akože môžu ženy ktoré sa tešia zo svojich detí/mužov/rodiny a cojaviem čoho ešte?