icon

Majú matky potrebu chváliť sa na sociálnych sieťach?

4. júl 2024

Ja to beriem ako miesto kde ked mas nejaky problem opytas sa kedze sa mamicky mozno s tym trapia tiez alebo maju nieco navyse ( jedlo, lieky, oblecenie..) a posunu ho dalej..
Ale nechapem dieta zacne stvornozkovat, chodit, spievat, prve prikrmy, prve slova, prve hov.. v nocniku, dalsie pozitivne tehu testy a prve co rychlo rychlo nahram do skupiny a cakam kolko like budem mat a ako kazdy bude dieta chvalit ake je sikovne a matka kazdemu dakuje s bozkavajucim emotikonom ako keby oskara vyhrala za najlepsiu matku sveta
Ja som svoje dieta na socialnej sieti nikdy nezverejnila a ani nezverejnim ( ano ani v skolke nedam suhlas aby bolo moje dieta fotene a zverejnovane) a tesim sa z jeho pokrokov ale nikdy by ma nenapadlo to dat na socialne siete keby to tie matky stihaju?! Tu davaju statusy a zdielaju tematiku ohladom “unavenej matky” ze sa cely den nezastavia ale teda aktivita na socialnych sietach neskutocna..
Mam nejaky pokriveny pohlad na svet alebo som len nemoderna matka 21.stor?

Strana
z2
jana_eyre_2
4. júl 2024

@anonym Sú aj slabší jedinci? Čiže za to že niekto je vztahovacny akože môžu ženy ktoré sa tešia zo svojich detí/mužov/rodiny a cojaviem čoho ešte?

Strana
z2