icon

Mám hacknutý Facebook

esmera50
29. mar 2023

Ahojte, ja so tá, ktorá tu založila pred časom diskusiu o etickom hackerovi, a stále ho hľadám, len sa mi stala taká vec, že mi pred rokom hackli fb, ale teraz som zistila, že ten hacker ho predal! A je tam iné meno a fotka a moja albumy vymazali, dá sa aj tak vrátiť ma späť na moj fb s priatelmi a albumami? Kto to robíte a vyznáte sa, napíšte mi na mail: durcova2@post.sk Som zúfalá, už fakt, ešte jeden známy to skúša, ale neviem, či bude úspešný....
Vie niekto vrátiť mi späť s priateľmi, fotkami a so všetkým starý fb k dátumu bloknutia? Aj keď už profil ktosi celkom preinačil?
Len sa mi tu nesmejte, ja som fakt nešťastná, založila som si provizórny, ale to nie je ono, hentam ostalo kopec fotiek a kamošov a lajkov, ak sa tu nechcete zverejňovať, píšte mi na mail

Strana
z3
shandy137
10. feb 2025

@uz som ani nedufala ale prinasam cerstve spravy, podarilo sa mi ziskat profil spat cez Meta Support

martus3535
10. feb 2025

@shandy137 ako ak sa môžem spýtať ?

shandy137
10. feb 2025

@martus3535 zaplatila som si meta verified /tam je mozny online chat support/ a doslova a dopismena sa nedala odbit a skusala natrafit na cloveka, ktory citujem: ,,posunul moju ziadost na vyssie odd,, Ti potom restartovali prihlasovaci email za novy a profil sa podarilo obnovit ako bol predtym so vsetkym bez akeholvek naznaku hacknutia.
Takze ak vam budu rozpravat ze kvoli bezpecnosti a napadnutiu virusmi je profil odstraneny, nie je tomu tak.
Teraz som uz mudrejsia, no zial nechala som sa oklamat predtym kadeakym odbornikom a prisla o kopu € a nakoniec to najjednoduchsie riesenie pomohlo. Nedajte sa a chodte si za svojim. Drzim moc palce

Strana
z3