Máte negatívne skúsenosti s obchodom Drogerkovo?
Ahojte všetci. Chcem sa vás opýtať či máte skúsenosti s týmto internetovým obchodom? Totižto minule som si u nich objednala a zároveň urobila platbu im na účet, bežne si vždy dávam formou dobierky lenže teraz som zvolila tú možnosť aby som ušetrila par eur. No v ten deň mi odpísali ze moju objednávku spracúvajú. Na druhý deň mi poslali mail kde bola moja objednávka stornovaná z nezaplatenia načo som im volala a až na 3 krát mi zdvihla pani a pýtala sa kde nastal problém keďže som platbu uhradila tak ona chcela doklad o úhrade čiže som jej v zápätí poslala mail zo screenom o zaplatení ze dobre ze sa nato pozrú na druhý deň po dvoch dňoch som obdržala mail kde mi napísali ze moju objednávku spracovali a bude odoslaná v najbližších dňoch je tomu už týždeň a nič volala som im už 3 krát v rôznych časových intervaloch a stále bez odozvy. Volala som aj kuriérskej spoločnosti cez ktorú doručujú no oni nič nevedia a nik od nich ich zatiaľ nekontaktoval.
Prosím vás poraďte ako ďalej postupovať? Máte s tou stránkou skúsenosti??? Ďakujem za všetky odpovede
@ewwe na nete samé odporúčania a chvály a na fb presný opak 🙈
https://obchody.heureka.sk/drogerkovo-sk/recenz...
Majú viac negatívnych ako pozitívnych.
Ja to iste zaplatena objednavka bez odozvy . Budem na nich pisat soi . Otrasny eshop. Nezdvihamu telefony , neodpisuju na email
Objednala som raz a dosť. Tovar som síce dostala ale len polovicu. Žiaľ sa vypredal. ( pri objednavani bol vsak dostupny)Komunikacia otras. Volala som niekolko krat. Pani som povedala svoje. Chvalabohu peniaze mi poslali. Už nikdy viac neobjednam, i keď ceny majú fajn.
Ta pani čo ma ten eshop si mysli ze na nu nepridu .bezna jej praktika neposle tovar co ma .nic nema skladom . Posiela uplne ine veci ako si zakaznik objedna vedela by som vam rozpravat😤
Nikdy viac hlavne im napiste negativnu recenziu na fb inde sa neda. Ja som si objednala tovar skladom cakala som 2 tyzdne tovar prisiel ale to iste telefony nezdvihaju, neodpisuju na emaily. Treba podat staznost na soi
Ja som skúsila zavolať na uvedené číslo, lebo mi tiež nechodí tovar, a číslo neexistuje.
@marya2 hlavne im napiste negativnu recenziu na FB lebo inde sa neda aby sa to dozvedelo vela ludi lebo kopec ludi je oklamanych z tohto eshopu
podvodnicka Pani Vargova, dlzi dodavatelom viac ako 30 000 eur , ma tvojadrogeria.sk , drogerkoro, sro uz sa premenoval a nove ma VALLS ale robi to iste 😖
@marya2 hlavne im napiste negativnu recenziu na FB lebo inde sa neda aby sa to dozvedelo vela ludi lebo kopec ludi je oklamanych z tohto eshopu
@kamila2021 Mne tovar nakoniec poslali, ale som rada, že viem do budúcna.
podvodnicka Pani Vargova, dlzi dodavatelom viac ako 30 000 eur , ma tvojadrogeria.sk , drogerkoro, sro uz sa premenoval a nove ma VALLS ale robi to iste 😖
@adam76 zamestnancov zamestnava na čierno ani mzdy neplatí nema žiadne sklady taky eshop ako ma ona si moze založit každy karma si ju pomali nachádza 💓
@adam76 zamestnancov zamestnava na čierno ani mzdy neplatí nema žiadne sklady taky eshop ako ma ona si moze založit každy karma si ju pomali nachádza 💓
@elizabeth1111 aktuálne už predáva aj na tvojadrogeria sk POZOR NATO!