icon

Máte negatívne skúsenosti s obchodom Drogerkovo?

23. jan 2025

Ahojte všetci. Chcem sa vás opýtať či máte skúsenosti s týmto internetovým obchodom? Totižto minule som si u nich objednala a zároveň urobila platbu im na účet, bežne si vždy dávam formou dobierky lenže teraz som zvolila tú možnosť aby som ušetrila par eur. No v ten deň mi odpísali ze moju objednávku spracúvajú. Na druhý deň mi poslali mail kde bola moja objednávka stornovaná z nezaplatenia načo som im volala a až na 3 krát mi zdvihla pani a pýtala sa kde nastal problém keďže som platbu uhradila tak ona chcela doklad o úhrade čiže som jej v zápätí poslala mail zo screenom o zaplatení ze dobre ze sa nato pozrú na druhý deň po dvoch dňoch som obdržala mail kde mi napísali ze moju objednávku spracovali a bude odoslaná v najbližších dňoch je tomu už týždeň a nič volala som im už 3 krát v rôznych časových intervaloch a stále bez odozvy. Volala som aj kuriérskej spoločnosti cez ktorú doručujú no oni nič nevedia a nik od nich ich zatiaľ nekontaktoval.
Prosím vás poraďte ako ďalej postupovať? Máte s tou stránkou skúsenosti??? Ďakujem za všetky odpovede

ewwe
Autor odpoveď zmazal
autor
23. jan 2025

@ewwe na nete samé odporúčania a chvály a na fb presný opak 🙈

korylan
24. jan 2025

https://obchody.heureka.sk/drogerkovo-sk/recenz...
Majú viac negatívnych ako pozitívnych.

kamila2021
1. feb 2025

Ja to iste zaplatena objednavka bez odozvy . Budem na nich pisat soi . Otrasny eshop. Nezdvihamu telefony , neodpisuju na email

lasona
1. feb 2025

Objednala som raz a dosť. Tovar som síce dostala ale len polovicu. Žiaľ sa vypredal. ( pri objednavani bol vsak dostupny)Komunikacia otras. Volala som niekolko krat. Pani som povedala svoje. Chvalabohu peniaze mi poslali. Už nikdy viac neobjednam, i keď ceny majú fajn.

elizabeth1111
11. feb 2025

Ta pani čo ma ten eshop si mysli ze na nu nepridu .bezna jej praktika neposle tovar co ma .nic nema skladom . Posiela uplne ine veci ako si zakaznik objedna vedela by som vam rozpravat😤

kamila2021
11. feb 2025

Nikdy viac hlavne im napiste negativnu recenziu na fb inde sa neda. Ja som si objednala tovar skladom cakala som 2 tyzdne tovar prisiel ale to iste telefony nezdvihaju, neodpisuju na emaily. Treba podat staznost na soi

marya2
6. mar 2025

Ja som skúsila zavolať na uvedené číslo, lebo mi tiež nechodí tovar, a číslo neexistuje.

kamila2021
7. mar 2025

@marya2 hlavne im napiste negativnu recenziu na FB lebo inde sa neda aby sa to dozvedelo vela ludi lebo kopec ludi je oklamanych z tohto eshopu

adam76
25. apr 2025

podvodnicka Pani Vargova, dlzi dodavatelom viac ako 30 000 eur , ma tvojadrogeria.sk , drogerkoro, sro uz sa premenoval a nove ma VALLS ale robi to iste 😖

marya2
25. apr 2025
@kamila2021

@marya2 hlavne im napiste negativnu recenziu na FB lebo inde sa neda aby sa to dozvedelo vela ludi lebo kopec ludi je oklamanych z tohto eshopu

@kamila2021 Mne tovar nakoniec poslali, ale som rada, že viem do budúcna.

elizabeth1111
25. máj 2025
@adam76

podvodnicka Pani Vargova, dlzi dodavatelom viac ako 30 000 eur , ma tvojadrogeria.sk , drogerkoro, sro uz sa premenoval a nove ma VALLS ale robi to iste 😖

@adam76 zamestnancov zamestnava na čierno ani mzdy neplatí nema žiadne sklady taky eshop ako ma ona si moze založit každy karma si ju pomali nachádza 💓

adam76
16. júl 2025
@elizabeth1111

@adam76 zamestnancov zamestnava na čierno ani mzdy neplatí nema žiadne sklady taky eshop ako ma ona si moze založit každy karma si ju pomali nachádza 💓

@elizabeth1111 aktuálne už predáva aj na tvojadrogeria sk POZOR NATO!