icon

Máte skúsenosť s nákupom stromčeka z Svetstromcekov.sk?

6. nov 2024

Ahojte máte niekto odtiaľ stromček? Ako ste spokojné/í.. zdajú sa mi dosť drahé

spanielka44
6. nov 2024

Neskutočne drahé stromčeky, my sme kupili za zlomok ceny v Poľsku na trhoch a neľutujem však je to v podstate úplne rovnaký strom za tretinu peňazí

vkatush
6. nov 2024

My kupujeme stále živý, ale niekoľko ľudí poznám, čo kúpili z môj vianočný stromček a veľmi si pochvaľujú, vydržia dlho, vyzerajú naozaj ako živé,. husté, pekné.
A tuším som videla aj nejaké zľavové kódy na 10 či koľko percent na ne.

autor
6. nov 2024

@spanielka44 veď práve to že Poľsko máme pár kilometrov …

autor
6. nov 2024

@vkatush My sme mali tiež živý ale to bolo roboty s tym… nakoniec som ho musela dať prvej preč lebo zhnil…

tess123
6. nov 2024

Fakt predražené..presne minulý rok som zvažovala ich stromček nakoniec som kúpila zo svet svietidiel za polovičnú cenu a super. Pridávam aj foto

really8
7. nov 2024

Kupila som minuly rok za 200e.ja som spokojna. Cena bola porovnatelna s obchodmi co mam v okoli.

mimuska328
7. nov 2024

Áno majú blízko aj predajnu ale objednali sme z netu budeme ho mat už 3 Vianoce a vyzerá ako živý preto je taky dráhy. Predtým sme kúpili lacnú metlu za 50€ a vyzeral otrasne.. stromček si kupuješ aj na 10r nie na jedno použitie

zara1357
7. nov 2024

Boli sme v predajni, ten čo sme chceli mali v " akcii" za cca. 650eur. V PL sme ho kúpili za 150eur.
Ale ono všetko to je z Číny majú svoje kontakty a ked zoberú celý lodný kontajner cena na tom stromceku je hlboko pod 100eur.

autor
7. nov 2024

@zara1357 kde v Poľsku ste ho kupovali ?

zara1357
7. nov 2024

Na trhoch, mali tam lodne kontajnere a priamo z neho nám ho dávali. Je tam viacej predajcov, ale všetci su spolu- čiže cena rovnaka. Páčil sa mi ešte celý 3D zelený ( vetvičky iný materiál ),ale ja som chcela 3m výšku a ten už nemali- bol vypredaný a to sme boli pred 1 adventným víkendom.

autor
7. nov 2024

@zara1357 V Jablonke myslíš? Pôjdem asi pozrieť aj ja s manželom keďže sme odtiaľto a máme to dosť blízko lebo sa mi zdá že je to dosť predražené na tom internete

zara1357
7. nov 2024

Nie v Targu

nixinella
7. nov 2024

My máme z artiumstromceky.sk a som mimoriadne spokojná. Stál asi 500€, 240 cm, je naozaj kvalitne spracovaný a výroba na Slovensku. Boli sme osobne na výrobni a vybrali sme si podľa reálnych vzorov.

555doka555
11. nov 2024

My mame tento z 3d stromčekov 210 cm vysoky... Vyzera ako živy, krasny je aj cena 219 eur je celkom prijateľná

dadusha
25. nov 2025
@nixinella

My máme z artiumstromceky.sk a som mimoriadne spokojná. Stál asi 500€, 240 cm, je naozaj kvalitne spracovaný a výroba na Slovensku. Boli sme osobne na výrobni a vybrali sme si podľa reálnych vzorov.

@nixinella mozem vediet nazov stromceka?

hopsas
25. nov 2025

@anonym_autor raz sme kúpili ale viac nebudeme. Za nás je praktickejší umelý.