icon

Máte skúsenosti s nákupom na novynabytok.sk?

5. jan 2024

Dobrý deň chcem si odtiaľto objednať sedaciu súpravu, má niekto skúsenosti s týmto obchodom ďakujem

dadka1997
5. jan 2024

Mam odtial sedačku

autor
5. jan 2024

@dadka1997 A ste s ňou spokojná čo sa týka kvality? Farba zodpovedala obrázku čo majú na stránke? Ďakujem

egonsk
5. jan 2024

ja osobne som nabytok ako je sedacka kupoval az po odskusani niekde v predajni.

terezia323
5. jan 2024

Aj my máme odtiaľ 2 sedačky.
Rozkladaciu s úložným priestorom v tvare U. A jednu menšiu do L
Veľká spokojnosť

lenkahvh
5. jan 2024

Mám dobrú skúsenosť

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

Je to seriozny eshop, kludne objednavaj.

Aj ked osobne by som si nikdy netrufla tak obrovsky a charakter vytvarajuci kus nabytku kupovat naslepo.

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

A ked sa pytas na kvalitu, maju tam aj lacnu cinu aj kvalitnych eu vyrobcov. Je to eshop, ktory skupuje veci od roznych dodavatelov, takze nik ti nezaruci, ze to, co si prave vyberies, bude rovnako kvalitne ako co si kupila dadka.

petronela93
23. apr 2024

veľmi zlá skúsenosť, dodali mi poličku pod TV , ktorá po zmontovaní absolútne nesedela. Zle predvrtané diery, poposúvané poličky. Po 30 dňoch mi poslali dvierka , ktoré mali vyriešiť problém do dnešného dňa som neobdržala ani peniaze ani kvalitnú poličku . NEODPORÚCAM

yasminne_
Autor odpoveď zmazal
yasminne_
23. apr 2024

my sme odtiaľ objednávali pár ks nábytku do bytu na prenájom, ceny sú lacné ale kvalita aj tej cene zodpovedá......išlo skôr o skrinky, stolík, stoličky - sedačku by som si veru netrúfla....

monikachcepokoj
Odpoveď bola odstránená
hasinova
8. apr 2025

Mam velmi zlu skusenost. Pred dvoma mesiacmi som si objednala satnikovu skrinu. Dodali mi nespravne dvere. Za dverami uz cakam dalsi mesiac a neviem ako dlho to bude este trvat. Cize po dvoch mesiacoch este nemam kompletnu skrinu. Ani sa neunuvaju komunikovat ako dlho to bude trvat. ziadne odskodnenie,nahrada ,vobec nic. na celej skrini uz mam mesiac igelit,aby mi tam nesadal prach..!!

hortenzia333
7. nov 2025
@hasinova

Mam velmi zlu skusenost. Pred dvoma mesiacmi som si objednala satnikovu skrinu. Dodali mi nespravne dvere. Za dverami uz cakam dalsi mesiac a neviem ako dlho to bude este trvat. Cize po dvoch mesiacoch este nemam kompletnu skrinu. Ani sa neunuvaju komunikovat ako dlho to bude trvat. ziadne odskodnenie,nahrada ,vobec nic. na celej skrini uz mam mesiac igelit,aby mi tam nesadal prach..!!

@hasinova Dobrý deň.
Aj Vašu reklamáciu vybavuje Füsi? Ja som reklamovala bočnú stenu zo sketetu komody, lebo dole je skoro ulomené. Pýtala som kompenzáciu a tá trúba mi povedala, ze mi dá 15€ a Reklamácia týmto bude vybavená. Nevyzerá to, že by som to mala vybavené do Vianoc. Chcem sa obrátiť na S0I.

hasinova
7. nov 2025

Dobry den, ja som uz prestala bojovat. Nic mi nezreklamovali iba 4 mesiace cakania a blbych odpovedi na nespravne dodane dvere od satnikovej skrine. Oslovila som Ochranu zakaznika, aj oni s nimi komunikovali a nikam sme sa nedopracovali. Po pol roku cakania mi ponukli 70 eur ak si tie nespravne dvere necham.. Chcela som oslovit Inspekciu,ale nakoniec som sa na to vykaslala,uz som chcela mat pokoj. Ruky prec od tohto dodavatela..Chcela som este odstupit od zmluvy,nech mi vratia peniaze a skrinu si zoberu. Odpovedali,ze im ju mam neposkodenu zabalit do povodneho obalu a poslat poistenu kurierom. Ak na nej nieco najdu,tak neuznaju odstupenie od zmluvy. Lenze ja som uz mala korpus poskladany a ked sme rozbalili posledny balik, aby sme nasadili dvere, tak sme zistili, ze nam dodali nespravnu farbu. Potom sa zacal kolotoc..

hortenzia333
7. nov 2025
@hasinova

Dobry den, ja som uz prestala bojovat. Nic mi nezreklamovali iba 4 mesiace cakania a blbych odpovedi na nespravne dodane dvere od satnikovej skrine. Oslovila som Ochranu zakaznika, aj oni s nimi komunikovali a nikam sme sa nedopracovali. Po pol roku cakania mi ponukli 70 eur ak si tie nespravne dvere necham.. Chcela som oslovit Inspekciu,ale nakoniec som sa na to vykaslala,uz som chcela mat pokoj. Ruky prec od tohto dodavatela..Chcela som este odstupit od zmluvy,nech mi vratia peniaze a skrinu si zoberu. Odpovedali,ze im ju mam neposkodenu zabalit do povodneho obalu a poslat poistenu kurierom. Ak na nej nieco najdu,tak neuznaju odstupenie od zmluvy. Lenze ja som uz mala korpus poskladany a ked sme rozbalili posledny balik, aby sme nasadili dvere, tak sme zistili, ze nam dodali nespravnu farbu. Potom sa zacal kolotoc..

@hasinova treba sa obrátiť na SOI

hasinova
3. dec 2025
@hortenzia333

@hasinova treba sa obrátiť na SOI

@hortenzia333 Ano, zistovala som cislo, aj som dostala kontakt, ale v tom case som mala velmi vela vybavovaciek, renovovali sme rodinny dom a mna to uz velmi zatazovalo. Chcela som uz mat konečne pokoj. Myslim, ze je zopar ludi co sa vzdali a nechali to tak, lebo to uz bolo stresujuce. Mesiace som si vymienala emaily s internetovym obchodom a s Ochranou zakaznika a k nicomu to neviedlo..