icon

Máte skúsenosti s obchodom Sportsdirect?

neznamy786
16. okt 2024

Ahojte chcel by som si objednať oblečenie od obchodu sportsdirect, prekvapujú ma internetové ceny dal som si to všetko do košíka a naraz poštovné 11 € 🤣 chcel by som sa opýtať ľudí čo už odtiaľ objednávali, keby som tovar na speť zase išiel vrátiť, platil by som opeť 11€? 2 otázka v našej Trnave je tento obchod, môže byť ze tie veci co sú na internete ze v predaji ich vôbec nemajú? Jedna sa o značku sik Silk? Ďakujem všetkým za odpoveď

Strana
z2
egonsk
17. okt 2024

@petamich ale ved treba citat a nie pozerat len obrazky. V texte je pisane, ze tak vyzerali fake eshopy... booooze ludia. To naozaj mate hlavu, aby do krku neprsalo? 😔

akvi
17. okt 2024

@neznamy786 ja teda bezne objednavam z britskeho sportdirect.com. Postovne je presne take, ake pises, pretoze Britania. Vracat to budes samozrejme s takym istym drahym postovnym. Ja teda zasadne objendavam len veci, ktore uz mam odskusane. Obcas odskusam v nejakom obchode a objednam o polovicu lacnejsie odtial a tak ma to vychadza aj s postovnym aj tak lepsie..

petamich
17. okt 2024

@egonsk ty si vyvolal dojem, ze autor prispevku sa chysta objednat z podvodnej stranky, bez toho, aby postol URL alebo si si akymkolvek sposobom vedel overit, na akej stranke je, tak teraz nerozumiem o com sa rozpravame

a ano ja mam hlavu presne na to, aby mi do krku nenaprsalo ❤️

neznamy786
autor
17. okt 2024

@petamich presne, ani nevie odkiaľ som chcel obejnavat a porad fake stránka to bola🤣🤣🤣

neznamy786
autor
17. okt 2024

@egonsk ja už neviem čo trepes ale s tebou sa nedá baviť hneď si vydedukoval ze je to fake, pritom mam športdirekt.com a nie ukshoes jak posielali ľudia na fb

neznamy786
autor
17. okt 2024

@egonsk pýtal som sa slušne a od začiatku si bol nepríjemný

neznamy786
autor
17. okt 2024

Akurát si má teraz dobre vyplašil a nič nekúpim🤨

nelka93
18. okt 2024

Ja som zo spordirectu objednávala, ale teda z anglickej stránky a áno poštovné bolo drahšie.

Strana
z2